Некаде читав за гнездо (baby nest), ама сега не ми текнува која беше темата, па ваљда може и тука да прашам. За што го користите тоа чудо? Не ми е дошло на ум дека може да има некаква корист, ама сега како почесто ми излегуваат реклами, и гледам дека го користите, мислам да се излажам да земам, само некој да ме убеди дека служи за нешто.
Полесно за користење е тоа со гелче , само ја кршиш паричката и за неколку секунди е топло, се друго треба да чекаш да се стопли...а кога ќе вриснат и не престануваат леле,сега сме ние во таа фаза. Јас земав од зегин 450 денари е.
Па завчера го купив искрено, од што веќе не знам што да правам кога вришти, се смирува од топлото да, ама само вчера го имам користено, да видам уште ден два дали е до тоа или онака си се смирил Пошто вчера модар стана од вриштење,хорор ми се грчевиве, а давам и капки и чај...
Probaj drugi kapki i probaj so tvojava ishrana malce da mu olesnis. Jas ne veruvav deka ima veze ama ksnav marula se otkorna tie vecer, supa so brokula ista prica....koga jadav kako sto mi rece pedijatarot siromasno so celuloza po ok mi e, ke place ama pola saat-saat ke se isprdi iskaka i ke zaspie
Јас не го дојам, на ад сме, а капките два дена ги коростиме,претходно само чајче. Ќе поминат ама ужас се додека поминат.
ние максимално го искористивме 3 месеци ама изгледа ќе го пензионираме уште малце. си дремеше во него доста преку ден, кога беше апла новороденче си лежеше со нас на гарнитура во него, кога ќе дојдеме дома и ја вадиме од количка/транспортер, прво ја поставуваме во гнездото дур се средиме од надвор. по мене, има слична функција како релаксатор, само што не мрда нели. релаксаторот е позабавен, ама моево дали 5 пати има седено во тоа, не го сакаше многу-многу.
Здраво мајки ☺️ Дали се што е потребно за новороденче го содржи во овој пакет на Мустелата? Моментално е намален 1900, паа сакам да се припремам со козметика за бебуш.
Јас планирам викендов да купувам работи од аптека, каде да го најдам списокот за се што ми е потребно? Да не стојам во аптека неспремна
Колку пари е мама? Јас го зедов помалото, ама штом е на попуст не е лошо да го земам и ова, ќе ми се најди потаму, така?
Ке ти се најде да. За вода чај. За молзено млеко, јас често оставав 2 дози, а комплицирано е да се претура, мие, стерилизира, додека бебе чека јадење.
Исто и во Зегин, 560ден. е, денес го зедов. Не знаеја точно до кога им е акцијата, ми рекоа ваљда до крај на месец.
мОјот нема шанСИ ДА заспИЕ СО ПОКриенИ рачињА. И прематурче е, ладнИ МУ беА СЕсекогаШ НО, АКО му ги покриВАВ нервозен стануваше и се БУДЕШЕ
Можеби би спиеле помирно и попрактични би биле за да биде стокмено бебе за станување, легнување, ама и така е прежешко времето, гревотичка е уште во овие да биде повиено.