Da ja primetuvam ke se razmrda se streca i se budi ama jas ja stavam koga e takva na strana vo krevetce legnata da si se uspie ubavo pa koga ke se svrti na grb nema gajle. Nekako.mi deluva taka pomirna. Sekako ne bi ja motala ko fisek nitu pa samo racete ko vo ludacka kosula ke mi izgleda
Мислам дека би требало да има, во упатството никаде не најдов да пишува дека има, само стои двонасочен разговор.Ти благодарам.
И од мене совет, не ти треба вакво. На прашањето зошто се штрецка бебе така и се буди, одговорот на перијатарот беше дека сеуште се адаптира на надворешниот свет. Навикнати биле кога ќе мрднат со рачиња во стомакот да допрат на нешто, а надвор очекуваат исто и затоа се штрецкаат. Тоа трае некој период, не е страшно. Така да остави го бебето слободно да осознава и да се развива И да, нокти сечење обавезно, не ти требаат ракавички
А физички има посебна станица со слика од камерата? И плус камера? Така треба да има,иначе на што ќе го гледаш бебето?
На апликација на мобилен. Ние обична камера земавме (не бејби) и со апликации на мобилен може и повеќе уреди да се во исто време вклучени, можен е двонасочен разговор, сликање, зачувување на снимки на сд картичката.
Во право си...може така...ама обичните камери така функционираат, ова од Маја беше баш бебешка би требало да има parent station...или @Маја Т барај видео упатство на youtube
Да, баш ќе побарам видео на youtube и секако ќе ја пробам.Фала.Не пишува ништо за parent station во упатството, само стои дека може да се поврзе на три мобилни телефони.
Тогаш parent station нема....е сега ако планираш да го користиш а ако не сакаш секој пола ден полнење батерија, јас мислам да си го уклучиш и другиот дел тој само за слушање...ако не ти смета да ти троши батерија,користи си ја само камерата
Девојки совет електрична пумпа за гради или рачна...? Ако е ел. планирам од лококроко на кикабо, а рачна на чико Врши ли повеќе работа ако е електрична??
Баш такаСега само што ја пробав, супер е камерата, и видео и звук.Ако некој се мисли за беби фон каков да земе, сосема е доволна..
Па да, моево само што направи 5кг, почнав да и ги облакам. Големки беа на почеток ама ништо страшно а сега на скоро 6 кг се по ок веќе.
Да, сега баш имаат некои убави за машки. 2 пати до сега нарачувам во сабота, стигаат во понеделник. Инаку последно нарачав и 3-6 и 6-9, во вторник извадив од 6-9 да споредам со бебево, случајно да не им е време ама не, со нејзините нецели 6 кг и 61 цм бајаги големи се тие сеуште.
Исто вршат работа едино со електричната слободни ти се рацете али е по спора, конкретно за овој модел што си пишала незнам јас имам и електрична и рачна, со рачната оди побрзо молзењето.. Од томе типе ми се и двете али од електричната не бев многу задоволна или па мене не ми одговараше на градите не ми правеше доволно вакум, препорака за електрилна или авент или медела.. А рачна секоја ќе ти заврши работа
Мене ми се супер за квалитет. Дебелки се не знам да ти според со картерс, немам земено до сега. Ама споредено со сите други бодиња (ваикики, чико, лупилу) овие се подебелки