Во Локо Кроко имам видено, четка, чешле, ножички. Јас имам на ТомиТипи, и сум многу задоволна. Според мене боље ти е аспираторче за носе, тука мн го фалеа на Исомар, јас имам такво, и тоа е одлично.
Мене пумпицата воопшто не ми е згодна. Дали е до мене или неа не знам. Аспираторчето ми делува попрактично, полесно иако лично сеуште немам пробано.
Мамички која цуцла ви се има покажано како најприфатена од бебе?? Каква да земам за почеток, некој предлог??
Таа зелената, медицинска на авент. Дефинитивно најдобра. И најдобара била за самото бебе зошо им ги вежбала мускулите за цицање. Ја има во аптеката во Ремедика а јас и во Зегин ја најдов.
Не е баш најсоодветна темава може, ама не знаев каде да прашам. Имате ли искуство со игрални како на сликава? Бебе ми шета лази по цел стан, кај и да е ќе почне да се исправа, некогаш не можам до вц да одам, а не сакам да ја ставам во релаксатор пред тв. Безбедни ли се овие?
Реално нема потреба. Му имав јас ставено, ама ниеднаш не ни имало ситуација да речам дека добро е што има. Пред некој ден ја извадив, оти од топлото бебе со пликови беше на грбчето.
Јас земав една, па си докупив после уште една за резерва. Сега за дома една со користиме а ко ќе почнеме поише надвор да шетаме една ќе ни биде за дома една за надвор