Не знам дали и колку би била стабилна ако не е заштрафена на креветчето. А мислам дека нема да ти се исплаќа на секое да ја заштрафуваш и отштрафуваш. Ова е мое мислење, нека сподели некоја мајка ако има вакво искуство.
Можеби вака нешто би завршило работа, јас се мислам дали да земам, на комодата во мојот случај не може, башка ова е флексибилно а може и кадичката да се монтира на него.
Супер се овие ако имаш простор дома. Рачунај се’ на едно место ќе ти е. Според мене ич да не се мислиш. И јас сакам ама на тераса ќе треба да го ставам .
Мислам дека имаше вакви што се собираа, за в купатило, покрај ѕид. Разгледај мами, можеби ќе најдеш нешто прикладно.
Јас си земав вакво, компанија кадичка и подлога за пресоблекување. Значи дефинитивно нај нај добра инвестиција. Секој ден го благословувам денот коа решив да го земеме ова сите работи на едно место ми се, шампион, гел, лосион, алкохол, прашок, пелени, влажни се. Преку ден ми стои во спална навечер за бањање си го возиме до дневна пошо на тркалца е. Топло ви го препорачувам, посебно на тие како мене што немаат место за фиокар.
Од енци менци го земав. Сега им е на акција 5900. Е малце поскапичко ама верувај дека се исплати за секој денар. Башка коа ќе видиш да земеш посебно коритце, сталак, подлога за повивање ќе те фати грубо 3-4000 а вака за уште малце плус добиваш се во едно https://www.encimenci.com.mk/kadichka-na-posto-e-cuddle-bubble-dots-chicco-793483900
Nie koga gi kupuvavme drvenoto krevetceto i tvrdata podloga, ni go prezentiraa i taka postaveno direkno na krevetce. Ima nekoi granicnici na podlogata sto ne dozvoluvale da mrda, no seuste go nemame sklopeno za da ti kazam so sigurnost, najdobro da probate vo prodavnica.
Епа и мене ова ми беше идејата, зашто баш така и ја наоѓам на нет оваа што ја имаш постирано со граничници, како cot changing mat, ама немам слушнато некој да ја реди на креветче па си викам дали ќе е безбедна. Ќе видам деновиве ќе го пратам мм да види низ продавници како би стоелa. Фала ти .
Истото го имам и со две раце потпишувам дека од сите бебешки работи и реквизити, ова вреди за секој денар! Ама буквално! Деф најискористена работа во овие 8 месеци. Нас ни стои во дневна а инаку може и да де склопува и не зафаќа многу простор. Се мислам дури да си го донесам во Охрид, многу ми фали, а секако ќе седиме до септември тука. Се е тука на едно место и при рака..
Bas probaj dali ke drzi pretanje na bebe toj granicnik...jas licno sum skepticna baska mislam noze ke mi se presekuvaar a mrdne
Koja e podobra pavloviceva za novorodence od dr. pavlovic ili taa od eurofarm sto ja prizveduvaat nivnata
Здраво на сите. Кажете ми за испуштање од болница (последна недела од јули ми е термин) дали е ок во комплетче на кратки да го облечам бебчето и покриено со тенка тетра или кебенце или сепак е многу мало и препорачувате нешто на долги да биде облечено.
Само транспортер, ниту тетра ти треба а камо ли ќебе во крај на јули, претпоставувам излагаш од болница и директ во автомобил, доволно е во комплетче на кратки