Па мислам дека е најдобро да прашаш што им треба, да не фрлаш пари џабе. Можеби гнездо ако сакаат, постелнина..
Мене најискористено нешто со ѕверкава ми беше подлогата за играње. Од 2 ипол мес беше на земја со подлогата. Прво лежеше само па после како што растеше си се занимаваше со тоа играчките што висат. Сигурно до кај 7 мес ни стоеше за занимавање. Ние сами си ја купивме ама јас сега би му купила на некој за поклон, стварно вредеше, за разлика од мнпгу други глупости што се складирани веќе.
Imate li kupuvano za novorodence od muppet kids? Gledav obleka ama ne znam dali soodvetstvuva za vozrasta.... Dali 9-12meseci e realna velicina, ili goleminata e kako za brojce pomalo i lici za 6-9meseci...
Јас имам купувано од таму и мајка ми му има нарачувано на син ми и се што сум земала не одговараше за возраста.
Мал калап се. Моето тие од 6-9 ги носеше на 4-5 мес, а од 9-12 околу 7мес. Сега на 10м носи 86ка, т.е за 18 м
Mene epten mi se zasviga skafanderce od tamu, a ke imam zimsko bebe, pa se dvomev dali da go zemam pogolemoto brojce, deka ete prvpat kupuvam pa podobro da mu e golemo otkolku knap, ama nemav pretstava za brojcinjata Fala sto spodeli iskustvo
Bas deka ne se znae sitno/krupno ne znaev so brojce bi trebalo ama na tesni modeli od golemo brojce nema zijan
Секако ќе го земеш малку поголемко, за да го износи цела зима. Иначе има едни не се баш скафандери, како подебели шпикозни, ако најдам ќе ти пратам на што мислам. Мислам дека тие би биле посоодветни за помало бебе. На моето скафандерот ич не му беше удобен, не го сакаше.