Вчера баш земав од таму, поскапени се, 110 денари една Може ќе користи информацијава на некоја членка.
Вчера јас бев во Кисела Вода и по 110 беа, самата продавачка кажа дека ги поскапеле. Или можеби си земала чисто бели па тие да се поефтини.
Бебе хоум. На Вибоо. Имаше по 390 и 500. И од страните по фб кои изработуваат имам. Ама послаб квалитет. Нема еластин. Исто околу 500. Бомбацио мислам беше.
а како планираш да ставаш? јас прво ќе ставам потектор со ластик па планирав долниот чаршаф од постелата што ја купив...или протектор со ластик, па чаршаф со ластик па одозгора чаршафот од постелата?
И мене ми требаше само чаршаф и навлака за перница и порачав од babybi, би ти изработиле и само чаршафче
Девојки поздрав, еве сега почнувам да гледам каде што да купувам- сѐ уште не смеам да шетам, но сакам да прашам за тетра пелени. Каде се најисплатливи? Пишав на хелоу бејби, 80х80 се 250 денари… да препорачате други продавнички и цени ако знаете?
стружанка 100, локо кроко 110 https://lococroco.mk/produkt/set-6-peleni-28h30cm-planets-kikabu/ можеш и сет