Мислам има, не знам само како се вика страната. Ама има 100%. Ние бевме на одмор летово и таму застанавме и земавме повеќе работи, и ни вратија данок на граница и супер поминавме.
Не знам дали функционира странава, ми изгледа дека е активна: https://odikea.com/mk/products/malm-26d Овој е, ама тука е доста поскап од што стварно е во икеа.
Јас на Мустела земав се од козметика, прашок на Фрош земав, можеш и на Персил, Нила и сл. Омекнувач не се препорачува на почеток, бидејќи им е нежна кожата.
Користи некој Бекутан? Знам сега има мн други поскапи и сигурно поквалитетни ама мирисот на Бекутан ми е најубав и секогаш ме асоцира на бебе
И јас планирам да си купам Бекутан, најубав ми е. Сестра ми сеуште користи Мустела ама нема никаков мирис и баш заради тоа не би го одбрала.
Девојки, дали некој од вас има земено фиокар од Икеа (malm) или Jysk (tangberg) и како сте задоволни? Гледам дека мн поскапи се од Икеа страните што се продаваат кај нас, а на јуѕк се мн поефтини ама ме интересира дали се квалитетни.
Јас, презадоволна. Спремен е за бебка, уште да ни дојде. Ептен е квалитетен. 100 евра го земавме летото, плус и ни вратија данок на граница. И тоа баш собира во него. Иначе поквалитетен е Малм, од Јуск не ми се свиѓаше истиот.
Сте ја мислеле на време, јас денес нарачав од јуск и за среќа имаат попуст само денес. Имаат 2 модела со ист изглед и го нарачавме поквалитетниот, за 7600 ден е одличен. Фала ви на одговорите
Аспиратор од тој со цревце со уста што се влече е добар имам од аптека земено, а за топломер со обичен мерам, и кога било бебе и кога е поголемо Не се сега со жива како на времето, туку на база на алкохол им биле така ми кажаа во аптеката.
Не, овој е. Почекајте за Black Friday може ќе имаат пак попуст, или пак проверувајте секој ден да не има некоја акција.
имам креветче дрвено од ќерками. и транспортно на син ми му купив оти многу немирно спиеше во дрвеното се маваше и оградиците ги вадеше. сега мерак имам на овие. со тркала со лулање што се - како ги викаа - next to me co sleeping гледам има цени од кај 3-4 до 5-6 илјади убави по нетов. колку се искористливи? ми треба да го шетам дневна и до мене до спалната да е поголемо мислам нема да ми го собере мн е мала спалната.