Zdravo, tie sto koristite transportni krevetcinja, dali im dodavate obicni duseci, ili gi koristite tie tenkite sto doagjaat so niv? Deka i jas planirav taka ama na instrukciite na site takvi krevetcinjai na internet na angliski pisuva da ne se dodava dusek, ne bilo bezbedno taka, a toa podlogata mi lici premnogu tenka i stvarno me bunat
I za perenjeto,dali tie sto perete i susite vo masina, vi se sobiraat alistata i se drugo sto e od pamuk?
Зависи од квалитетот, Зара, Х&М никад не ми се смалиле, и на 95 некои ги имам пуштано, други знаат и по два броја да се смалат.
Ние на тој што го имаме, не купивме додатен душек. Го користеме душекот со креветчето што си е. Ама си го користеме баш за таа намена за која е транспортното. Не е примарно креветче за спиење.
Дали ви се искористени соблекувални со коритце што се? Најдов една втора рака не е скапа, ама не знам дали ќе ми треба Првото си го соблекував на кревет било каде најдам со такви подлоги за една употреба, а го бањав во купатило во обично коритце, ама ова вака реално практично изгледа се на едно место да ти биде во дневна ама не сум сигурна
Јас немам такво ама си купив пресоблекувална бејзик од Икеа и стварно ја користиме, поготово што со уште еден тодлер дома све е хаос и расфрлено, вака барем основни работи ми стојат таму. Плус, не го чепка бебето вака пошто е повисоко, ако го соблекував на кревет ќе имаше борба.
Хм, Најсигурно би било да видиш карактеристики за моделот колку тежина издржува. Е сега доле па нема нешто простор колку што гледам, само колку за шампончиња и ситници
Дали има некој нарачувано од оваа страна kanarine.co, поточно за гнездо ме интересира? Дали се добри и дали може да се извади материјалот за перење?
Од каков греач за шишиња сте задоволни? Не знам дали да земам пренослив или ваков 4 во 1 да може понатаму и за храна да се користи?
Дома имам филипс авент, одличен е. А имам портабилен термос кој се полни со УСБ Ц, и кога си сакаш да си загрееш вода/шише. Многу практично нешто. На momcozy ми е, ако имаш некој страна да ти прати или донесе. Кај нас не најдов таков термос, барав.
Имам еден список направено за работи што ќе ми требаат на мене и на бебче но незнам од кој бренд поточно да ги земам ако може ваше искуство? 1Перничиња за гради ( за собирање млеко да не си нонстоп мокра) Од каде и какви да земам дали се на големини или стандард? 2 Тетра пелени? Од каде можам да земам со убав дезен и убав материјал памучен ? 3 Гел за туширање за после породување? ( За врз рана) 4 Улошки памучни( За после породување за крварење некој удобни и големи да ми препорачате) 5 Селиконска брадавица ( При потреба ако многу ми се разранети) 6 Топломер за мерење температура кај бебе(ректално) 7 Пумпа за измолзување ? 8 Козметика за бебе ?