Jas baby love eko nature zemam super se meki ne i pravat iritacii na kozata. Moeto cica po 5 pati prkeu nokj i ne protekuva pelenata. Sleepy losho mi mirisaa na mocki duri i mm vikade sto mirisa vaka
Baby love ни се супер, и со првото гу користев, а купувам и сега за бебињата. Еднаш купув од Зегин на Sleepy пошто немав време да одам до ДМ, а во Зегин немаше ни Памперс, ни Кан бебе (што исто сум презадоволна), ни Виолета… Sleepy можам да кажам дека се цел број помали од другиве.. еве 2 пелени од 80 искористив, веднаш им протекуваа, премали се, и одма нареден ден купив нови, а овој цел пакет ќе морам да го фрлам
Ви благодарам за споделеното искуство, ми значи Купив babylove, здравје да пристигне бебче и ќе ги пробам
Ти благодарам за споделеното искуство, ми значи Купив babylove, здравје да пристигне бебче (37+1 сум) и ќе ги пробам
Во август. Преку ден дома само по боди, надвор во ромперче. За спиење исто во ромперче, покриен со тетра.
До мене е или некако гнездово од Ело ми изгледа многу малечко? Како да нема воздух и оди многу блиску до граничников..
За бебе почеток на октомври што би требало да се купи? Генерално нарачав боди на долги и шпихозни. Се мислам дали ќе треба скафандер или само fleece за почеток, во што би го шетала кога ќе залади, во што да се изнесе од болница, дали треба зимска вреќичка од одма, дебело ќебе итн хаха.
https://topolino.mk/product/kadicka...RmBT4Wdt4Osb4D7BUI_aem_2XrrakZ61kZXek53hdrbxg Здраво дали се исплати ова? Немаме голема бања и ке мора во соба додека е мало
Истото го имаме, преискористено ни е, во дневна ми стои цел ден за пресоблакање доле си ставив се во корпички, само кадичката навечер ја ставаме за бањање.
@Gena gence Ние имаме слично од bebehome, многу ни е практично и за капење и за преслекување. Сега прекинав да го преслекувам на подлогата пошто многу ми мрда, ама супер ја штити кичмата поготово на почеток кога менуваш почесто пелена и не си сеуште опоравена. Долу на полицата чувам многу работи, од пелени, козметика, на почеток и некое комплетче за преслекување ставав.
Девојки здраво Чекам девојче за во октомври ќе се пораѓам, па ми треба помош што облека ми треба за почеток и пд каде да најдам шпикозни памучни да не се прескапи, гледав по некои дуќани 1000че едно, ми се чини скапо
Бодиња на преклоп, полесни се за облекување. Јас имав од h&m, zara и tritex такви. Шпикозни има во Зара по две во пакување со патент, многу се практични и без попуст се 1000 денари.
Имаш моментално попуст во Некст Дајмонд... шпикозните се по 3 и се со преубав квалитет а на попуст се ептен исплатливи, исто и бодињата им се убави... и од бодињата од вајкики и тритекс сум задоволна
Во Бомида има акции ,на фб побарај ги. Квалитетни се јас дека со првото ковид ме фати и секако морав онлајн да пазарам доста работи од таму земав. Шпикозните по 450 сеа ми излезе дека се плус за повеќе пара има попуст.