Jas baby love eko nature zemam super se meki ne i pravat iritacii na kozata. Moeto cica po 5 pati prkeu nokj i ne protekuva pelenata. Sleepy losho mi mirisaa na mocki duri i mm vikade sto mirisa vaka
Baby love ни се супер, и со првото гу користев, а купувам и сега за бебињата. Еднаш купув од Зегин на Sleepy пошто немав време да одам до ДМ, а во Зегин немаше ни Памперс, ни Кан бебе (што исто сум презадоволна), ни Виолета… Sleepy можам да кажам дека се цел број помали од другиве.. еве 2 пелени од 80 искористив, веднаш им протекуваа, премали се, и одма нареден ден купив нови, а овој цел пакет ќе морам да го фрлам
Ви благодарам за споделеното искуство, ми значи Купив babylove, здравје да пристигне бебче и ќе ги пробам
Ти благодарам за споделеното искуство, ми значи Купив babylove, здравје да пристигне бебче (37+1 сум) и ќе ги пробам
Во август. Преку ден дома само по боди, надвор во ромперче. За спиење исто во ромперче, покриен со тетра.
До мене е или некако гнездово од Ело ми изгледа многу малечко? Како да нема воздух и оди многу блиску до граничников..
За бебе почеток на октомври што би требало да се купи? Генерално нарачав боди на долги и шпихозни. Се мислам дали ќе треба скафандер или само fleece за почеток, во што би го шетала кога ќе залади, во што да се изнесе од болница, дали треба зимска вреќичка од одма, дебело ќебе итн хаха.