На Битпазар во Карамел се по 50, ист квалитет, исти шари, а може и некои плус. Јас за во старт имав 10големи и 10мали (маливе само во Мадеркеар сум ги видела, поскапи се доста ама топ се).
Јас имав на почеток 20, и немам докупено и малку ми се. Ги користам буквално за се, и секојдневно по 7-8 за перење фрлам. По 70 и јас ги купував..
Peleni i ligavcinja nikogas ne se dovolno dodeka prekine povrakanje pocnuvaat zabcinja pa ligavenje sakas li i za kasi isto trebaat.
Јас трошев за новороденче 5-6 пелени дневно, па рачуницата искача дека отприлика две недели би траело такво пакување.
Исто и ние. Некогаш се случуваше новата уште не облечена да ја искака. По две пелени на едно менување
Па нели рече твојата какачка е Кога е само мочана чекам убаво да ја наполни, дури и кога индикаторот е цел плав но на допир гледам дека не е многу полна. Ама за какање одма менувам, а и мене ми се случувало уште необлечена да ја искака па две да треба да мењам. Можда грешам во рачуница, но мислам пакетче од 50 пелени ми трае десетина дена, еве нека е некогаш недела дена. Ама 10 пелени во денот сигурна сум дека не сум потрошила до сега.
Па задниве 20 дена три пати ми е какана, можно е со 4 пелени да поминуваме, не сум запазила колку трошам.