Здраво женски, дали знаете каде има вакво шкафче за бебешка облека каде може низ Македонијава да најдам?
И јас си имав одбрано од интернет си порачав на мајстор истото ми го направија. Ако не најдеш може и ти така да направиш. Многу е убаво
Види во Јуск во С.Мол,или наједноставно е да ти изработи било која фирма што прави мебел по мерка. Икеа е друга опција,да одиш Грција,Бугарија или да нарачаш
Пред некое време ја разгледував страната на енци менци и имаше вакви комоди за бебиња но само 2-3 беа, немаше баш избор. Мислам дека подобро е да ти изработи некој со боја и димензии кои би ти одговарале, барем јас размислувам за таа опција
Најдобро е да се изработи по мерка и боја, ама верувајте толку многу не сакам да се расправам со мајстори, збоктисано ми е. Немам трпение, затоа мислев нешто готово ако најдам, низ Скопје има интересни понуди, ама на интернет не гледам баш. И не ги ни знам сите страници. Да разгледам и ако најдам нешто по карго да ми го пуштат. А инаку со нашиве охридски мајстори дур се разберам, ми е мака. Ако слушнете некои страници со фини понуди, сторете абер
Разгледај тука https://bebesupermarket.mk/?cat=48 http://www.libertabebecentar.mk/krevetchinja/dodatoci
@elenaklasik овој фиокар од сликата е од JYSK ама имај во предвид дека има плитки фиоки како и повеќето фиокари, што е многу непрактично, оти ќе имаш многу ствари за кои ќе треба простор за складирање. Освен ако имаш и други шкафови по дома, па тоа не ти значи ништо. Јас го земав мојот фиокар исто од JYSK друг модел, висок е, со 4 длабоки фиоки, доста собира внатре. Според мене и поубав на изглед а и поефтин.
Девојки, дајте ве молам совет за душече. Какво користите, подебело, некоја марка има врска или сите се исти? Јас разгледував, некои беа многу ниски, мислам повисоко подобро е. Ама не знам да одберам, дали треба и нешто друго да земам предвид, полнеж и слично.
@Sofi.ja , а за кадичка/корито какво користиш? Од каде, колкаво да е? Колку и да разгледувам, пак сум изгубена плус неодлучна
Од Енци менци земавме со сталак. Универзална големина се,околу 2000 и нешто не фати заедно со анатомскиот дел што се става внатре за да лежи бебето
Од каде купувате облека за бебчињата, бенкички, шпикозни, бодиња? Сакам да се убав памук ама пристојна цена