Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што сакаат жените?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Bright, 7 септември 2011.

1. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    1. Maж кој добро изгледа.
    2. Едноставен прстен.
    3. Убава забава за венчавката .
    4 .Меден месец на некое тивко место.
    5 Куќа околу која ќе трчаат деца.
    6. Заедно со својот верен маж.
    -. Кој вредно ќе работи заработува.
    7. Мал автомобил за шопинг.
    8. И еден поголем фамилијарен.
    9. Неколку лични колекции.
    10. Пар чевли за секоја прилика.
    11. Малку елеганција.
    12. Основни козметички производи.
    13. Едно или 2-3 патувања годишно во странство.
    14. Вечера со свеќи.
    15. По некој подарок.
    16. По некој луксузен третман за лице и тело.
    17. Одмор на некое посакувано место.
    18. И КОНЕЧНО-Сигурност за во иднина
    Скромна нели :D што скромна заслужуваме и повеќе :wasntme:

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Дијаманти :D

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Енцо тоа заборавив да го напишам :D
    Е од брзање ги заборавив де :D

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Еден добар, голем, дебел, задоволувачки КУ*! :D

Се друго е дискутабилно, чак и ова првово. Кога ќе чујам некои како ми се жалат за незадоволувачки секс а сепак остануваат у врска, и првово губи вредност на берзите :D

Жените во суштина не знаат што сакаат.

Мене да ме прашате? Доволно ми е небо над главата, цврста земја под нозете, топло раче во дланките, цврсто рамо за главчево ми, и сите мои прекрасни луѓе тук таму негде, околу мене.

На Acerola и WildCherry им се допаѓа ова.
  5. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Не дека не менувам мислења и желби за тоа што сакам ама среќа две работи што најмногу барам и што уште не се смениле се Почит И Внимание небитно од која страна се бара, дали машка или женска ...
    А и секако наведеното од Пирамидка :lol:

6. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Јас мислам дека секоја жена сака да биде сакана, почитувана, мазена и пазена :!: :) да и се посветува внимание...
    Е сега за другите материјални работи мислам дека е индивидуално.

На <3 pleza4e <3, srcekrsacka и Saxobeat им се допаѓа ова.
  7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    најдобрите пријатели на зените :D

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    мазите би го дале целиот свет да мозат 1 ден да ги читаат нашите мисли :) :D

9. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Жените сакаат

-Пари
    -Секс
    -Моќ-власт

10. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.953
    Допаѓања:
    123.541
    Имаше една реченица-Јас сум жена и ќе го добијам тоа што го сакам иако и јас незнам што сакам :D
    Женска глава.So true.Бар поаѓајки од мене.Тешко нешто по ќеф да ми се направи,и кога ќе биде така,не е така...тешко за сфаќање :^)
    Жените сакаат добар пар чевли,убава ташна,шминка,фенирање,комплименти,шопинг,автомобил-ама ние да си го возиме не да не возат :lol: трач муабети,да се згодни,да флертуваат ,да имаат маж,маж МАЖИШТЕ покрај себе :P

На crazylady и enca.69 им се допаѓа ова.
  11. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Научниците конечно откриле што сака жената-ама таа се предомислила. :D

На Domino, ines.h, Libera и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Прегратки :)

13. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Што сакаат жените кај мажите?

Невозможно е да се најде вистинската комбинација од особини кај машките која би ја привлекла секоја девојка. Но, дали постои само една карактеристика која е доволна да го направи машкото посакувано?
    На листата меѓу многу важните ако не и најважни особини за успешна врска се наоѓаат смислата за хумор, љубезноста, но и финансиската состојба. Да напоменеме дека оваа листа не е рангирана - сите наведени особини се подеднакво важни. Прашањето е само, дали една од нив е доволна за да може да ве остави без здив.

Смисла за хумор - сите жени се сложуваат дека е најважно (потенцијалниот) партнер да ги прави среќни. Исто се сложуваат и дека жените е потешко да ги насмееш отколку мажите.

Доверливост - е светиот грал на секоја успешна жена. Потребни се години за да се стекне, а само момент за да се уништи. Повеќето жени би се "средиле" покрај таков човек од доверба доколку го пронајдат.

Љубезност - тоа што доста жени трпат покрај себе мажи од кои не се третирани онака као што треба, не значи дека треба да се занемари љубезноста. Иако "лошите" момци имаат повеќе девојки од "добрите", сепак жените трагаат по фини дечки.

Пари - неверојатно, но доста жени сонуваат да се мажат за богаташ и да имаат раскошен живот, нешто како во бајките. Финансиската ситуација на мажот е дефинитивно важна за жената. Не е редок случај млади девојки да се мажат за стари богаташи.

Изглед - иако никој тоа не сака да го признае, првата работа која ја приметуваме кај некој е неговиот изглед, било да е добар или лош. Сепак треба да се запамти дека надворешната убавина е неспоредлива со внатрешната.

Самодоверба - оваа карактеристика се базира врз неколку други од листата. Некој е самоуверен доколку е талентиран и богат, односно успешен на деловен план, згоден или интелигентен. Самодовербата сите нас ни наведува да бидеме подобри пред другите, па и ова е една од клучните карактеристики кои жените ги посакуваат кај мажите.

Талент и страст - кога дечкото е надарен, посебно во уметноста, тоа делува како неодолива мамка за повеќето девојки. Обично талентот е поврзан со страста, што е уште еден посакуван квалитет.

Интелигенција - мажите се плашат од жени кои се поинтелигентни од нив. Од друга страна пак
    жените сметаат дека "големиот мозок" е доста привлечна работа кај спротивниот пол. Кога е некој глупав секако дека нема да биде привлечен, напротив делува фрустрирачки.

Прилагодливост - некои жени сметаат дека оваа особина е многу битна за успешна врска. Може вас тој и да не ви е најубав, најдоверлив или најљубезен, но работите сепак некако фунционираат како што треба, токму заради оваа особина.

Тешко дека само една од овие особини може да биде доволна за да направи некој да биде привлечен за врска на долги патеки, но извесно е дека секоја девојка ќе "падне" пред некој кој е (само) згоден или духовит или љубезен.

Има вистина во ова нели :?:

Мислам дека во глобала сакаме да сакаме , и да бидеме сакани , почитувани , подржани , сослушани , уважени ...
    И ете така ама жена ко жена списокот цел живот ќе го проширува ... :D

На Yipman2 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Убаво си пееше старчето.
    Треба само шааам шаааааааааам, треба само шам шаааааам.

Шарм луѓе.
    Може да е убав, ама тапа да е.

Ние жените сакаме да не шармираат, да ни посветуваат внимание, некој да е фин со нас, да ни прави интелегентни муабети и да не смее. Шармантни смешки, би ги нарекла.

Многу често, еве на секоја втора од нас, ако не баш на секоја, ни се има случено да кажеме - Не е толку убав, ама има НЕШТО.
    Е тоа НЕШТО се бара, тоа го сакаме. Тој неопиплив шарм кој од просечен го прави подобар од Бред Пит.
    Епа нажалост, не секој го поседува тоа нешто.

На ElenI777 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ElenI777

ElenI777 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2010
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    125
    Господ здравје да ти даде :D Па тоа е тоа,шарм. Неколку пати ми се десило да ме привлече не толку убав момак,али слатка некоја насмевка,муабети,движења,тоа е страшно нешто...

16. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Aуу колку паѓам на движењето, потезите.. Сега да се разбереме, не да оди како Грујо нити како рапер упуцан во нога, туку онака симпатично, да фаќа ритам со чекорите :)

На ElenI777 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Да, дефинитивно шарм, харизма..како сакате...да знае да слуша,да те насмее, да те расплачи од среќа, да те поправи ако згрешиш со аргумет зошто, но и да знае да се извини ако згрешил....и баш кога највеќе му се лутиш и викаш, да те зграби и онака страсно да те бакне....др се знае

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Внимание !

Да се посветува што повеќе внимание на нив,нежности,дела,спокојство,заштита ... :bow:

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  19. maci95

maci95 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    -I don't know what I want, but I can get mad if I don't get it.
    -Maybe I don't know what I want, but I know exactly what I DON'T want.

..Жени! :D

20. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Љубов, внимание, прегратки, заштита, сигурност.