До петто одд сакав да бидам позната пејачка иако врска немам од пеење. Потоа манекенка, докторка, професорка по англиски и што уште не. А сега сакам да бидам адвокат се надевам ќе ми се исполни.
Како помала, сакав да бидам или адвокат или јавен обвинител. Сеа решив да и се посветам на науката како физичар
Кога бев мала (не дека сега многу сум порасната, ама ај) сакав да бидам дизајнер или архитект, ама ми помина таа желба. Сега ќе и бидам од полза на природата, ќе студирам како алтернативно да се искористат нејзините обновливи извори
Јас како мала прво сакав да бидам учителка.Дома имав дневник табла и на куклите му предавав После сакав да бидам продавачка во маркет и имав каса,и артикли за продажба се,после сакав да бидам пејачка и имав микрофон и по цел ден дрндав Па стујардеса,па кувар,па пилот,моден дизајнер....
Јас како мала мн сакав да бидам манекенка....хаххахаа,,,,,знам мн сакав да се шминкаммм,дотерувамм...... Потоа сакав докторка, а сега целам кон мојата определба на фах инжинер по биохемија, а работам како медицинска сестра............ ипак поврзано со медицината =]]]
Сакав да станам полицајка Ех, само да сум знаела колку вицови има за нив.. А едно време сакав и да сум манекенка
Прво сакав да бидам водителка па правев емисии по дома каде ги интервјуирав домашните , а потоа сакав да бидам хирург.
Ух знам дека сакав да бидам стујардеса, а понекогаш пејачка. По дома секогаш им пеев играв. До душа и во основно на музичко прва бев за пеење.