учителка често се играв учителка кога бев мала.Имав дури и свој дневник и тефтер...а Името ми беше Добрица
хаха сакав да видам пеачка или танчерка.. се сеќавам ќе пуштев музика дома и по цел ден играв.. хах а едно време сакав и учителка да бидам. хаха коа ќе ми текнее.. -.-
сонував за тоа да бидам докторка, по цел ден играв тоа а сега одбрав сосема различна струка.. со тек на времето се променуваат и желбите
Тоа што ќе бидам за една година кога ќе дипломирам-правник Додуша сакав адвокат, да ги палам и бесам криминалците, ама сепак на 6 години-м многу надежно некогаш се замислувам дали сум била норамална ама пак некогаш се гордеам со самата себеси. Немам буквално никаква дилема и точно знам што сакам да бидам. МЕ прави среќна
Пејачка по цел ден си пеев низ дома, на мојот замислен микрофон се облекував,шминкав , и се замислував дека сум на сцена
Првин сакав да бидам Нинџа ... па откако попораснав малку стујардеса а сега кога сум по голема сум поскромна и сакам преведувач само ....
Пејачка и играч во некоја група :geek: За пеење не ме бидува,затоа пуста желба,ама за играње,ме бидуваше на времето, сега зарѓосав малку
Нинџа желка . Бев луд по тој цртан на МТВ. Потоа сакав пица-мајстор, за да можам да правам пици и САМ да ги јадам. А сакав да работам и во продавница, за да можам чипсови и чоколади да си земам за себе. Врти-сучи, работи во кои има и храна.
Докторка Можеби ќе успеам , а и ако се доизнервирам да неќам да се мажам ќе се запишам медицина + специјализација ОЗБИЛНО
jas sakav prvo nastavnicka,no potoa pisatel i imam 10000 tetratki so pesni i tekstovi , pa sakav da bidam advokat i uste mnooogu!!!! [mod-kirilica:64i0mwqd][/mod-kirilica:64i0mwqd]
Докторка, и се запишав на медицина, ама само се запишав...поважно ми беше дечко ми да го задоволам, наместо да гледам да си успеам во животот и факлултетот си го напуштив.Сега сум домаќинка, нешто кое што мислев дека никогаш нема да бидам