Што не... Докторка, актерка, пејачка, наставничка, водителка, а едно време сакав да бидам и билјарка!
Најпрво сакаше да бидам учителка..Со другарка ми дневник у раце,на улица се шетавме,со штикли и обавезно мантил, и шо е најважно на децата од класо шо ме нервираа ставаше кецови..
Сакав да работам во банка Си имав желба да сум опкружена со пари.Алчност брате невидена,ама тоа е. Да работам на шалтер,па да ги земам парите,па во фиока,па со евра да работам,абе филмови.
Незнам дали сум пишала ама како мала сакав да сум војник (ама ме беше страв да го кажувам тоа), јес да, и сега сакам да сум тоа. Инаку сега интересно ми е кога си ги прашувам внучињата што сакатш да бидеш и едното ми вика Попај, после Бен10. Тоа девојчето вика барбика или принцеза. Душички
Од порано имав премногу голема желба да бидам судија, адвокат, како помала. но сена нештата се сменија и сакам да бидам Докторка, се надевам и дека еден ден ке бидам во бел мантил зад бирото.. хухух многу голема желба..
Докторка пред се заболекарка се сеќавам кога со другарками дробевме креди и малку вода и им го лепевме тоа *чудо на камените кои беа за нас заби хахахахах а сега ми се гади кога ке помислам на некој да ми бркам во устата блјак
Учителка, туристички водич, ветеринар и архитект Изгледа не сум праела разлика помеѓу архитект и уредник на интериер. Исто ми било изгледа :geek:
Порано сакав да бидам учителка,докторка или пеачка Сега имам други желби Имам уште 2 год пред да се одлучам што факултет ке одам, но бидејки сум во странство имам преголем избор и мн ми е тешко да се одлучам-но желба ми е да работам на граница и да ги проверувам пасошите а вториот избор ми е да учам германски за преведувачка бидејки мн добро ми одат јазициве и лесно е така да ке видам на крајот сигурно нешто трето ке испадне
Од мала сакам да бидам учителка и сеуште сакам. Инаку имам добар План .. Сакам да работам на 2 работни места. 1 бутик и учителка. Супер ќе биде.... уште од сега сакам да поЧнамм мм. али родителите под 18 не ми дозволуваат да работам така да ќе си чекам над 18. Хехе.
секогаш сакав да бидам водителка на емисии па и ми се исполни тоа,макар што од свој бизнис нема подобро и си ја сакам работата