Дете..се сум сакала од учителка , па да работам на шалтер во банка, продавачка ....Но наааајголема желба пеачка Ме бидува го продолжив тој пат мило ми е поради тоа.. Спојлер за сцената на пеачката ана да биде комплетна тука беа перничињата од креветот т.с моите скали и далинскиот управувач , а подоцна и првиот сопствен микрофон ( многу ми е криво шт го расипав)
Сакав да бидаам писател колку песнички имам напишано јао и сега незнам кај ми се..Додуша уште ја имам таа желба, но немам време запишување .. Многу убаво пеев сега ми се поремети гласот и ништо од тоа .. Сакав да бидам ветеринар само заради моето куче кое се разболи и исчезна И сега сакам да станам адвокат или судија ќе видиме понатаму нема крај на моите желби
Сум имала голема желба да станам актерка , и ден денеска тоа го сакам и ме бидува за тоа.Исто така манекенка ,учителка но сепак мојата најголема страст денеска е да завршам ПСИХОЛОГИЈА ..
Сакав да бидам доктор, адвокат... и уште нешто беше само не ми текнува, а тие професии сега најмалку ме привлекуваат.
Сакам да бидам среќна,да добијам на лото и да живеам скромен и не премногу динамичен живот. Инаку од професии,уште од мала си имам некој слика во глава за да бидам психијатар или некоја работа со давање совети,работа со деца или пак нешто поврзано со јазици.
Глумица, пејачка, водителка, текстописец...се поврзано со шоу-бизнис . Сега од ова горе ништо посебно не ме влече, освен можеби актерството. Ама и да имам талент за тоа ќе си остане само неостварен сон.