Кога бев мала сакав да бидам учителка или пеачка, за учителка може ке ме биде али за пеачка не верувам ама сега тие желби ми се сменија па сакам да бидам нешто друго
Кога бев мала сакав да бидам најпрво учителка, после докторка. Но како растев тие работи се сменија, моментално и јас не знам што сакам да бидам
сакав да бидам менаџер на кафич .секогаш дома ги замарав..им праев мени..со сестрами главни бевме..и можам да кажам дека уште не ми згаснала желбата
Пеачка. Ќе си го земев далинското од тв и ќе викав(тоа за мене беше пеење) по цел ден. Ги жалам тие што биле околу мене во тие моменти. Желбата постои сеуште,само се помирив со фактот дека немам глас ама ич
Пеачка. Ќе си го земев далинското од тв и ќе викав(тоа за мене беше пеење) по цел ден. Ги жалам тие што биле околу мене во тие моменти. Желбата постои сеуште,само се помирив со фактот дека немам глас ама ич
Прво сакав да бидам пеачка Ќе земев некој парфем во рака, ќе се качев на стол и постојано ја пеев Кога тргнав Стамбол град Потоа сакав да бидам продавачка... Потоа докторка, па на крај сакав да бидам судија затоа што бев слушала дека многу големи плати земаат Како и да е тргнав по сосема друг пат...
Јас цел живот се огледував на Лара Крофт од филмот Tomb Raider...И ден денес, сакам да бидам ЛАРА КРОФТ
Само напред, и јас сум со тебе. Да, и јас сакам да бидам пејачка кога ке ми текне како мала на сите свадби што сме оделе сум пеела дури имам слика урамено во собата со микрофонот "Sometimes Dreams Come True"
Јас сакам да бидам докторка,кардиолог поточно. Многу ме интересира медицина,тоа и сакам да студирам здравје,за три години Ме зезаат од дома,ми викаат кога веќе ти срце немаш,бар други срца лечи
Сакав да бидам детектив,обожавав да гледам криминалистички серии,и сакав да бидам кардиолог(се уште сакам)