Што сакавте да бидете кога ќе пораснете?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од angie, 15 јуни 2010.

1. martina.d

martina.d Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    2
    Mn zelbi sum imala ...... ama uste od mala sakav da bidam advokat ili sudija :D

2. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Сакав повеќе професии од полицајка, адвокат па се до архиолог... Никогаш не помислував на професии како доктор, пејачка :lol: (антиталент сум за музика), манекенка :)

3. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    Успешен адвокат! Затоа и го одбрав тој факултет, но е премногу тежок, се надевам ќе ми се остварат соништата! Другата професија која ме исполнува е да бидам позната поетеса и писателка, опкружена со еден куп книги!

4. Tabby

Tabby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    26

И јас сакав да направам нешто вакво :lol:

5. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Многу сакав да станам докторка, можеби влијание имаше татко ми кој редовно ме снабдуваше со медицински помагала, завои, лекови, инекции и такви работи. Но тоа беше краток период додека бев мала и сеуште немав оформено слика за тоа како оди животот. Сега не сакам ни да чујам за медицина или било каква друга природна наука. :)

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сакав да бидам и книжевник, или пак инспектор за сообраќајна-крим техника. И двете ми се неисполнети желби :worried: Како теле се закопав на економија :@

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Докторка и писателка.Второто сеуште сакам да бидам,но за докторка... сега се чудам како сум помислувала на такво нешто. :rofl:

8. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Цел живот сакав докторка да бидам. Прво педијатар, ама периодот кога ја гледав Вовед во анатомија си ставив во глава дека морам да бидам хирург. Сега студирам биохемија и ништо не испадна од моите долгогодишни планови :^)

9. The.Fame.Monster

The.Fame.Monster Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    32
    Прво сакав да бидам фризерка, па после накај петто одд сакав да бидам кардиолог затоа што мајка ми повеќе сакаше да се определам на медицина , али се предомисли па сакав стујардеса и онака сеа се мислам за туристички водич.Којзнае уште колку професии ке ми паднат на памет..

10. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    сакав да бидам докторка па после да бидам архитект ( таа желба се уште ми е во глава ама пустото што не знам да цртам)се откажав од таа идеја иако се уште го посакувам тоа

11. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Јас сакав да бидам адвокат, па после ветеринар и на крај ништо од тоа. Си отидов медицина :)

12. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    горе долу ги прочитав постовите и никаде не прочитав нешто слично на моето
    сите сакаа да бидат докторки продавачки фризерки ( имав периоди сакав да станам таксист незнам зошто :D :fubar: ) - а јас мајка , само се шетав со куклата во раце на околу
    желбата ми остана иста сеуште го сакам тоа но околностите и годините ми покажаа нешто друго .. па се пренасочив сакам да станам педијатар и сум на добар пат кон мојата цел :)
    желбата да станам мајка никогаш нема да ми згасне а се надевам ќе ми се оствари
    само чекам да наидам на вистинскиот кој ќе ми го оствари животниот сон !!! :inlove:

13. GaGa-GirL

GaGa-GirL Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    4
    До мојата 12 година сакав да работам во погребално или во АРМ, после сакав глумица да бидам ама на крај одлучив дека сакам да станам правник. :)

14. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Малку чудно, но јас сакав да бидам психијатар (отсекогаш ме интересирало тоа), а и денес сакам.

15. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Јас кога бев мала, сакав да бидам директор :lol: Не оти знаев што е тоа, ама сум слушнала сигурно нешто а бе овој остај го директор има пари и јас тоа сум си го врзала во крпче :rofl: Будали деца :lol:

16. Aries90

Aries90 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    Јас сакав да бидам кардиохирург :D Ме имаше и кај Џокси во неговото шоу :rofl: Леле резил бев :D :rofl: :D Ама така е кога што ме научи мама на памет да кажам си изрецитирав, а на подпрашање немав поим да одговорам зошто ни сама незнаев што кажав :lol: :$

17. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Доста амбициозно дете си била :rofl: :P

18. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Како мала сакав да бидам архитект но нажалост ништо од тоа и станав правник.

19. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Како ептен мала 4-5 годинки сакав да бидам чистачка :^). После тоа сакав докторка, судија, адвокат.. за на крај да сакам да бидам новинар. :D

20. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    сакав да бидам фризерка ама повеќе не сакам :D