Дипломирав на друг, мислам не би ми овозможиле сега да го довршам. А би сакал, освен да се запишам повторно но нема вонредно на машински инаку би
зошто не би ти овозможиле да завршиш? сигурно би ти признале испити, и во цела мк сигурно има некаде машински вонредно
За признавање испити незнам, мислам би ми признале а за вонредно сигурен сум 100% нема. И машински има само во Скопје колку што ми е познато.
Од секогаш сум сакала да бидам детектив. Дури ги разгледав и опциите тука за криминалистика и нешто во таа област... Ама се скоро непостоечки. Затоа сега гледам такви серии, филмови, читам такви книги итн.
Profesionalen vojnik Kako i da e za sreka mi se smenija zelbite. Od toa ostana zelbata da se raboti samo ili 90% so mazi. Toa mi se ispolni. Neznam kako bi izgledalo jas i zeni okolu mene vo ista kancelarija. So sreka na tie koj rabotat so zeni. Mora da im e mnogu veselo Mora da im e sekoj den kako na forumov.
Голем лајк и поздрав за постот..Иста желба имав и јас ,тренирав и машки спорт за среќа сега во зрели години сум доста по женствена..Но сеуште си стојам на ставот дека е подобро да се работи исклучиво со мажи..
@Petre80 jas vtoriot fakultet go ucev povozdrasna. Mm mi vikase sto ubavo so studentki se motam. Zamisli si kakvo osvezuvanje ke i napravis na zena ti
Umot ti e tuka samo ceka da go zaangaziras. Ajde so sreka, ne mu se misli mnogu. Jas ti vetuvam deka e mnogu interesno povtorno vo klupa da sednes.