Јас уште од мала сакав професорка не учителка туку професоркада предавам во некое средно училиште,па дури и имав дневник секогаш со другарките си игравме професорки како сме се облекувавме во штикли дека ситр професорки носат штикли па и ниетогаш незнаев што предмет би предавала но сега кога пораснав подобро се запознав себеси и се пронајдов во учење на странски јазици и сега тоа ми е целта во животот.Професорка по неколку јазици знам на некого би му изгледало чудно и невозможно ако кажам дека сакам да ги предавам Англискиот,Францускиот,Италијанскиот,Шианскиот,исто така и Турскиот и латинскиот јазик но тос ми е единствена цел во животот се надевам дека еден ден ке ми се оствари сонот
Професор по англиски, адвокат или судија, психолог. Аа да, и архитект едно време сакав... Скроз друга бранша избрав до сега.
Учителка, па наставничка по математика, па професорка по математика на факултет, па професорка по математика на некој престижен факултет во светов... А сега што сакам? Сакам научник, доктор, сакам нешто за генетика, генетски болести. Имам уште малку време да одлучам, па ќе видиме дали ќе има нов осврт.
Сакав да бидам глумица или пејачка. Ама ништо од тоа не се исполни дека постои трема во мене за такви работи.
Се уште сакам да бидам : - Богата наследничка - Глумица - Принцеза - Резидент во странство (фак ју норт мацедониа)