Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што сакавте да бидете кога ќе пораснете?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од angie, 15 јуни 2010.

1. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Адвокатка или судијка.
    Уште од мала :)

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакав да бидам директорка :D :rofl:
    После ми се уврте во глава да бидам „Гувернер на народна банка„ не дека знаев што е тоа, онака ми беше звучно!
    Во средно сакав да бидам брокер :)

3. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Балерина.

4. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Ќе кажам што сакав да бидам,ама немојте да ми се смеете,ептен бев мала тогаш... :lol:
    Прво сакав да бидам кафанска пејачка :D и тоа кафанска беее.Секоја година одевме во Бугарија на одмор и таа пејачка ми ја пееше кукавица од Цеца,многу ја сакав,па така ми се виде убаво пејачка да сум.Дете... :D

А потоа сакав да бидам слугинка. :D Можеби затоа сега сум толку голема мрза :P

Сите ми се чудеа.Сите деца сакаа да бидат докторки,учителки,а јас....ама професии сум бирала :lol:

На PaLaVa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Daniela ме пресмеа со постов! :rofl:
    И јас имав порано некои луди желби хахах замислете бе сакав да работам на каса во продавница и на ПАТАРИНА!? :o Што знам, ми беше интересно цел ден да враќам кусур :D
    А сеа ствари су се мало промениле, па ваљда ќе бидне од мене професор еден ден (според професијата) :^)

6. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Еее епа сега и јас професорка би требало да бидам,ама тогаш...многу сум знаела,мочла :lol:
    А инаку тоа за патарина и не ти е толку лошо :lol:

7. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Коа тргнав во градинка сакав да бидам учителка, тоа ме дрзеже до 3то одд. Потоа сакав да бидам ветеринар, па адвокат, но воо последно јазициве ми се в глава. Па изгледа од мене професор по некој странски јаззик ќе излезе. Можеби на децата ваши ќе им предавам. хеххехехехехехехех Шала.
    Инаку, неостварена желба ми е да отворам дом за улични кучиња. единствено тоа сеуште ме држи од малечка, се друго се смени. :):)

8. StarSky

StarSky Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    9
    Јас сакав да бидам докторка, ветеринар, хирург или астронаут. :D
    Се нешто со луѓе, животни и вонземјани. хахахаха :rofl: Иначе сега уште ме држи желбата за ветеринар и хирург, а може и научник да станам ;) А по некоја година може за адвокат ќе размислувам ... се' се очекува од мене ;) А малечкиве денеска, сите си мислат дека принцези и фудбалери ќе бидат :D Lucky them :lol:

9. BarbaraMorii

BarbaraMorii Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.652
    како мала бев многу болна и секое одење на инекција докторките ми го даваа шприцот ги имав дома на сите страни па мајка ми почна да ми купува играчки за докторка :D сакав да станам докторка до 5 одд преовладуваше таа зелба но сега веке ја немам сега сакам да станам писател бидејќи пишувам проза и поезија и на многу конкурси се избирани моите дела и имам многу награди од тоа. :)

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ma4e-94

ma4e-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    42
    сакам да бидам адвокат или судија....исто така и фото модел ...и моден дезајнер.....и шминкерка....и психолог....моите желби да бидам во животот!!! :* :* :* :*

11. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Најмногу сакав да бидам продавачка во продавница за чоколади,исто така многу сакав да бидам стујардеса и директорка :$

12. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Аптекарка (фармацевт) ама не се докрај реализирав, поради што веројатно цел живот ќе жалам :^)

13. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.686
    Допаѓања:
    6.584
    Кога бев помала многу сакав да бидам пеачка, нели сон на скоро сите мали девојчиња. :lol: После тоа сакав да станам писателка и можам да речам дека сеуште ме држи таа желба ама сепак гледам реално на ситуацијата и сваќам дека не можат сите да бидат пеачки и писателки. Така да, најреално за мене е да станам преведувач или па во најлош случај наставник или професор во училиште по англиски јазик или сеедно некој јазик. Велам најлош случај зашто не би можела да работам со деца и едноставно не ми се допаѓа таа работа. Немам живци јас за тоа. :lol: А баш би ме радувало на пример ако во слободно време би пишувала по некое романче, ама ајде здравје, има време.

14. imorena

imorena Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    3.457
    Професионален нуркач (уште сакам) :) А многу им се восхитував на поштарите :D

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    модел :D
    се пробав во тие води боже колку вежбав и се изгладнував :fubar:
    но фаламу на бога сватив дека од таа професија леб нема ;)

16. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    космонаут [​IMG]

17. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Сакав да бидам новинарка. Да работам за некое списание, па во посебни тетратки лепев исечоци од разни списанија и си правев свое хехе.
    Многу сакав да составувам квизови и обавезно со другарките од маалото игравме квиз, јас водителка, тие одговараа на прашања. :lol:

На Phyramide и blueeparadise им се допаѓа ова.
  18. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Детектив и судски вештак....цццц.............и уште сакам и ми се неостварени желби.....пред некое време во подрум домче најдов во второ одделение песничка сум напишала, почнува...голема желба имам детектив јас да станам, случаи да испитувам, земја моја од криминалци да бранам :rofl: :rofl: ...не ми биле баш јасни работите, ама желбата кристално јасна ми била :rofl: ...бидејќи уште е истата :o

На d.Darla му/ѝ се допаѓа ова.
  19. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Генерал во војска :D
    Уште во прво одделение знаев дека воената академија не прима секогаш студенти и броев дали кога јас ќе треба да се запишам ќе можам :D

20. LightOFF

LightOFF Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    72
    Кога бев мала сакав да бидам докторка и продавачка,како пораснав ми се смени мислењето .. сакам да сум адвокат и во иднина сигурно ќе бидам во тие води :D :D

На mime87 и esperanca им се допаѓа ова.