Ако не дојде Дедо Мраз и оваа година, ќе почнам да се сомневам дали постои! Само нека се појави да видам дали е тука, па другата година ќе му направам список... хихихихи Спојлер Секако дека се шалам...
Сакаммм...... Сакам малце повеќе ум и многу повеќе индивидуалност и немање страв да си го кажам мислењето поради глупите последици... А сакам и на полугодие да ми се сите петки, и да славам со друштвоо ајде Дедо Мраз те моллааааааммм
Да почнам со најважното, здравје за мене и за моите најблиски. Помалку грижи, повеќе спокојност. Сила и трпение да ги поправам односите со неколку личности...
Работичка, а со неа и повеќе парички, повеќе дружби и радости, некоја добра книга и романтично патување... ухуху колку убаво пакетче
Имам огромна листа со желби, но најпрво би посакала: Многу здравје, среќа, љубов па и пари не само за мене туку за сите Сакам многу успеси, добри оценки за да ги направам моите горди. Сакам да му овозможи на тато да ми купи апарат. Го замарам со тој апарат месеци наназад можам да замислам колку му е тешко. И толку. Ова е најважното ако има место уште во торбата нека кажува
Здравје, среќа, љубов во новата година. Тоа најбитно И едно пакетче како што добивав во детството, да ме наврати малце
офф - можеби ќе ви звучи смешно или чудно или глупо ама ... Јас и сестра ми до ден денес за секоја Нова Година добиваме пакетче од татко ми. Магијата продолжува и сега кога веќе има внуци , ама тоа е наша магија надвор од се друго. он - Дедо Мраз донеси му здравје и среќа на моето сонце, со тоа си ми донел се.
jas mnooooooogu sakam...sakam cel plan da mi se ostvari za uspesen zivot...da gozavrsam pobrzo fakultetot...edna dobra rabota...zdravje i sreka za mojte najbliski...povekje sila a kako poklon moze KILLAH cizmite i mnoooooooogu srekjno lugje okolu mene
Не мора да ми донесе ништо , само нека им посее разум на тие што немаат . Тоа би ме усреќило во животот.