Здравје, среќа, положени испити, дечко (по можност М)...и многу чоколади, а може и да ослабнам некое килце
Дедо мраз за Нова Година сакам да ми го донесе ова: http://www.youtube.com/watch?v=t_TbjunIT8Y&feature=related Скромна сум оваа година за онаа другата желба пошто не ми ја исполни лани сега е време да помисли и за неа
Еден црн џип мерак ми е да имам едно такво а има уште, ама доста е, ако кажам, па нема да се исполни Туку јас ако не работам, нити џип ќе видам, нити ништо, доста дедо Мраз се ангажираше
Тефтер не ги збира моиве желби ама Дедо Мраз ако дојдеш ти кај нас, ќе ти мавнам клоца в газ. (П.С: Секоја година сум добра и послушна, па пак не носиш тоа што ќе и побарам )
Леле што сум сакала лани Е па дипломата и возачката ги добив, маздичето малку потешко, медениот месец стана одмор, а за прстенот се предомислив, не го сакам веќе
Епа секоја година го посакувам едното исто, но ретко кога ми се исполнуваат желбите. Оваа година ќе се воздржам од посакување желби, па ќе видиме што ќе се случи.
Само сакам да ми донесе барем трошка повеќе среќа и успех во оние полиња од животот во кои сакам да успеам. А мојата најголема желба и да сакам неможе да ми се исполни сега, ќе требаат минимум 4 години ама верувам дека и тие 4 брзо ќе поминат.. Одвај чекам искрено. Ама сепак, да не биде без ич ќе си посакам една конкретна желба што е за сега, да го имам 'меченцево' бар на миг. Аам, и да едно гоолемо новогодишно пакетче не би било на одмет. Брееј, ко мало детенце сум ама тоа е.
Сакам мобилен, не мора да е којзнае што не барам многу, само да е нов и само мој, а не вака.. кој што си купил нов, стариот мене ми го дава, а дали работи или не, не е битно, битен е гестов нели, да, кхм.. Значи од мама и тато овааааај од Дедо Мраз сакам . Само тоа, скромно...
Хмз хмз.. Тешко прашање Секоја година си менувам нешто ново.. Еј да! Сакам ВОЛЈА,ГОЛЕМА ВОЛЈА и сила,за да ослабнам.. >.< ПАУ! Сакам и милиони парфеми,ама многу сакам знам :geek: Ако де,може дедичко ќе ме слушне Е ако ме слушне,ќе ви џиткам парфеми на сите :up: