Најпрво здравје, среќа, љубов и пари - за мене и за сите околу мене .. после годинава сакам диплома, еден убав, згоден и неопходен дечко , повеќе шетање и забави, а помалку нервози..
Една желба ми се оствари, еве ги другите сите луѓе во светот да бидеме опкружени секојдневно со многу љубов, здравје, мир, радост, благосостојба и топол дом за сите нас Женско кученце да ги видам сите најбитни културно-историски места и чуда и најубави, најегзотични места во светот. и секако пакетче со мноооогу чоколади, бонбони, смоки, чипсови.....
Како прво, сакам многу здравје, среќа и љубов за сите нас во наредната 2012 година. Исто така нешто што премногу го посакувам е професионален апарат Nikon. И секако, пакетче со многу чоколади, бонбони, грцки и слично.
здравје срека радост а да бидеме реални јас сакам да ми донесе карда за светска турнеја за кина јапонија сејшалите малдивите лани беееф јануар месец службено и многу ми се допадна па тука слетав на маичка со кратки ракави заборавив дека е ладно
Пакетче полно со чоколади и бомбони (немора само 1 пакетче нема да се жалам на повеќе ) Same (и долга)
Вреќа полна среќа! Па може во неа да има и оригинален фудбал, копачки...Ах секоја нова година и роденден си го посакувам овој подарок.И што е најтрагично никако да го добијам Спојлер ај може и некоја симпатија ако не дечко
Вработување... го чекам веќе 10 години,толку време сум дипломирана а никако да се вработам....редно е веќе.....
Патам за едно пакетче, преполни со чоколади и гумени бомбони! И една касичка прасенце полна со пари, не би било на одмет
Мојот Дедо Мраз ми подари пакетче, баш му фала. Си заслужив. За него, и те како бев послушна и добра. Дедо Мраз сакам дефинитвно да ми подари мир и здравје, и многу многу повеќе пари и среќа. Или ако веќе не може, нека се потруди среќата да дојде во нашиот дом. Ќе се снајдеме за тоа како да ја искористиме.