Jas sakam Dedo Mraz da mi donese se,diploma,rabota,zdravje,ljubov,i edna kola po moznost dzip Grand Ciroki,ili land Rover
Сакам дедо мраз да ми донесе љубов здравје 2 ка математика среќа успех пријателство многу незаборавни мигови повеќе лимит на интернет потоа да ме врати во 69 та година да ми купи карта за концерт на queen ама тоа малку потешко се шалам доволна ми е само љубов здравје и среќа за другото сама треба да си бидам дедо мраз на себе си
Јас сакам здравје, да се исполни желбата на мајка ми за заминување од државава, а притоа да си останам засекогаш со мојатаа сегашна љубоов<3 не е многу нели?!?
Jas sakam Dedo Mraz da mi pomogne ad gi polozam site ispiti na fax....da mi donese godina polna so zdravje, sreka i mnoooogu ljubov.......
sreka, zdravje, ljubov za site noviot clen vo familijata vnuk mi, da bide zdravo i zivo i edno golemo i pametno momce za mene
jas sakam ovaa godina da bide barem malku podobro,da bidam posrekna so decko mi,i konecno da najde rabota,poveke pari i normalno zdravje za da mozam da uzivam u seto toa.
jas sakam dedo mraz da mi donese dokumenti za razvod malku pokasno posakav ama moze ke mi ja ispolni zelbata
Пакетче полно со чоколада Како што пееше Дарио само здравје Боже,ништо друго не треба...се друго само по себе ќе си дојде.Сепак си имам и јас некои бубачки у глава и си посакувам една работа многу многу силно кога ќе ми ја донесе Дедо Мраз,ќе ви кажам