Швајцарско чоколадо со лешници, многу среќа здравје и повеќе петки. Ова за петките тешка работа, ама кој чека ќе дочека.
Едно решение на работа ,да ми донесе најсреќна ќе си бидам ,па за другото сама ќе си земам се што ми треба
После многу тешки и страшно стресни изминати 10 месеци... сакам да ми донесе само мир и малку среќа...другото ќе пробам самата да го постигнам...
работа,мир во душата и здравје мислам дека ако ги имам овие 3 работи друго све ќе постигнам сама останатото мислам дека го имам и дај господ да биде за на век
Скромноста е мана или доблест? Има една песничка за дедо мраз сигурна сте ја слушнале вака иде дедо мраз,дедо мраз дојде и кај нас ни удри два три шамари и една клоца в газ.
покрај здравје,срека,љубов сакам едно патување до Истанбул со саканиот на романтична пловидба по Босфор и шеткање по турските улички и Капали Чаршија....
Здравје за најблиските, подобро платена работа, квалитетен секс, многу концерти во иднина, Љубов и само љубов! И пакетче еј!
Дедо Мразу сакам да ми донесеш многу здравје, среќа, мир, љубов, хармонија и пари за мене и моето семејство. Сакам годинава еден дечко со кој ке се сакаме неизмерно