Пакетче бе, пакетче сакам. Со разно разни чоколади, мал милион на дрангулии и балони у сите бои! Ете тоа сакам. (ова сега јас колку за пример ја турив сликава, не мора да значи волку мало ) А кога више дава, може и некои еуриќи да пушти низ оџак - онака колку без ич да не биде, а мене ни на крај памет не ми текнува да се бунам! Како благодарам јас ќе му оставам чаша млекце и колачиња .
Сега во овој момент посакав нешто друго. Едно пакетче со многу чоколади и гумени бонбони и еден гардеробер, нормално полн со парчиња не е премногу, нели?
Се што сакам е сите мои блиски да ми се здрави и најсреќни на свет.Љубениот мој да нема ниту една грижа и да биде задоволен од сите страни, мене можи да ми дај едно пакетче Тоа мене ми е доволно за да сум среќна и задоволна .
Дај Господ се што посакавте да ви се исполни,а јас ќе си бидам скромна само едно магично стапче и после сите желби лесно ќе ги редиме
Најпрво си сакам сите да сме си здрави живи среќни и весели и еден најубав и н најпаметен дечко И само во мене да гледа !
Сакам да ми донесе едно пакетче полно со чоколади, слаткиши и се тоа. Скромна сум ...И нов метаболизам.
Aaaa Dedo Mraz, ovaa godina spisokceto mi e pogolemo od lani da pocneme: zdravje,sreka poveke od lani,poveke optimizam,toplina,cokolado so lesnici,novo kaputce...
Здравје, среќа, едно поголемо пакетче чоколади и, кхм еден дечко. Додуше и една седмица на лото не би ми дошла лошо.
Прошлата година, се’ што посакав беше да имам мир. И, абе еден мир што ме удри, што ме осакати, еден покој на душа ...од толку мирно што беше, од толку ништо што не се дешаваше,аама ништо по ничему битно... мислам дека едно илјада пати у ден ми доаѓаше мисла за хемингвејски да се одчекирам Затоа(!), сегаааа ќе му речам: гив ми активна година - раат да немам! Ај, да видам што ќе биде. Глеј да не ме згази нешто само,или повеќе нешта цц (оти,нели, активна година).
Значи Дедо Мраз и лани и прклани ги испомеша работите...ти побарав тенко тело и дебел новчаник ти обратно ми даде...ПРИБЕРИ СЕ... оваа година не сакам променети подароци
Пакетче Мир дома молам, стварно молам. Здравје за сите. Разбирање, љубов, сили за нови денови... Патувања на гости во Нов Зеланд маж таму што ќе го најдам и бебе :geek: (како ги менувам и државиве и континентиве ) Ете и тоа...пари за да можам да патувам. Фала.