Сакам да ми донесе здравје,за мене и луѓето што ги сакам, да ми донесе среќа,да ми донесе да научам да се радувам во мали нешта и истовремено да следам големи цели,да донесувам правилни одлуки,да бидам поистрајна,посамостојна и да научам да не ми е гајле за мислењето на другите.Туку да живеам за себе.
Положени испити , лесковачка , кола , пари , женска , куќа , одмор на бахамите , глисер , куќа на мајами , хаска , чоколадо , среќа , добитно ливче ..... кога ќе ми текне уште ќе му пишам
здравје,среќа,него(бидејќи премногу поминавме за да останеме на ова кое го урна),петки и мир во семејството.
Мене ми должи од лани, затоа искористете го пред да го истепам оваа година, зашто морам да си го наплатам долгот. Откако добро ќе го измлатам ќе постирам и слики.
да го завршам факултетот, една карта до виена, и моето срце големо да ми порасне и побрзо да почне да зборува и оди
Дедо Мраз, лани кога реков дека сакам пакетче ми се смееше. Оваа година пак ќе ти речам дека сакам пакетче, ваљда ќе ме сфатиш сериозно