Само сакам здравје,среќа,да бидат моите со мене секогаш исто како до сега и да имам повеќе успех на факултет(бидејќи немав до сега,не ми оди некако )
Здравје пред се...другото ќе си се среди Спојлер ааа ии ќе заборавев...се разбира него во едно пакетче спакуван
Најпрво и најбитно здравје и среќа мене и на моите,а друго така шо ми е желбичка да ми дојде бившиот за прошка и да му ги тратам клоците а после тоа да се појави некој кој ќе ме исполнува,усреќува и биде до мене во секој момент( се надевам Дедо Мраз ќе ми ги прочита желбиве)
хахаха....нерви,сакам нерви појаки од дедо мраз и сакам пакетче со чоколади(по можност рум штангли),некој чипс и мастики и сокче некое нека стави...ете тоа сакам
Освен она типичното, здравје љубов итн, итн....јас сакам дедо Мраз да ми донесе завеси, тепици, и се што ми е потребно за да си го докомплетирам спратот...
Сакам една оплодена јајце клетка, сакам решение за работа, сакам помалку хормони во ПМС и покрај другото сакам и
Сакам Дедо Мраз да ми донесе положени испити, iPad, целата колекција од Lancomé, машина за различни кафиња Другото се знае здравје, среќа, мир. Те поздравувам Дедо Мраз и ако неможеш се наеднаш да донесеш викај за помош