Паа, најпрво среќа и здравје. Кога ги имаш тие две работи имаш се. Се надевам другото само од себе ќе си дојде.
Најпрво и најмногу здравје. е сега ако може во спат нека прати и : - среќа - симпатијата - некое убаво фустанче комплетирано со сандалки, накит, ташничка.. имам помала братучетка и сабјле ме прашуваше кога ке пишуваме писмо. И ветив за утре, ке го ставиме писмото кај влезната врата демек дедо мраз да го земе ( колку мама да го прочита де и да ми ја исполни последната желба )
леле ме потсети, јас секогаш посакував петки ( за во школо ) сега иако ги намалив оценките, (од 5 на 4) некако ич не ми е гајле.. Ај и петки посакувам, ама тоа не е морално де. Првин другите работи нека ги исполни. А ако стварно немам 5ки?? Ај петките ке ги ставам пред фустанчето
Љубов и внимание. Нека ми го донеси оваа година и да ми трае доволно долго за да не барам ништо годините што следат. Ете тоа.
Среќа,внимание,љубов,успех и здравје! Не сакам материјални ствари,сакам богатство за душата,сакам мир и спокојство во семејството. :up:
Најпрво многу здравје на моите најмили А за мене посебна желба- го сакам принцот со белиот коњ ИИИИ ќе може малку повеќе пари годинава
Па некоја париЧна награда,како на пример добивка на лото,грепка така несто не заработени пари така да паднат хаха
Среќа пред се зш многу ми е потребна.. Љубов (по можност згоден црнокос дечко со црни очи) Здравје и Успех.Тоа би било отприлика се..
Оваа година ми приреди настани кои ми покажаа дека најважно е здравјето..а се друго ќе си дојде кога тогаш Претходната година имав многу желби, но научив да се радувам на малите нешта.Само здравје посакувам за мене и моите блиски..Како што велат здравиот има милион желби, а болниот само една-да оздрави Дедо Мраз не ти барам многу .... „Здравје и мир во светот- тоа е најважното“