Дедо Мраз, бидејќи последниве години ме заборави и јас сум увреЏена и обезвреЏена,сега решив порано да ти се обратам па се надевам дека така ќе успееш да поработиш и на моите желби. Донеси ми го НЕГО оти ако не јас ќе си го земам, здравје и повеќе бериќет за мене и моите најблиски. А да, и бугарски пасош.
Дојдов да си напишам желба, ама гледам дека лани сум ја посакала истата и останав запрепастена - очигледно на Запад ништо ново. Уште подебели нерви дедо Мраз, ниту овие не се доволно цврсти.
Годинава Дедо Мраз кај мене ќе има многу работа. Сакам да ми се оствари една желба,многу поврзана со мојата иднина. Освен ова ако има место во торбата, може да ми донесе повеќе мотивација годинава,елан,истрајност,радост,најважно здравје за мене и блиските. Сите положени испити,живот со помалку стрес и повеќе прошетани дестинации надвор од земјава.
Гoспoдинoв ќе гo зaмoлaм дa ми дoнесе мир, здрaвје зa мене и мoите нaјблиски, пa и нa oние штo зaслужиле. И дa ми испoлни бaрем еднa желбa. Зa другите мoжaм и сaм.
Дедо Мраз може да ми донесеш една справа за вежбање,така може ќе ми текне малце да намалам од килажава
Сакам да ми донесе : 1. Неговата внука 2. Снајпер и напивка за невидливост затоа што ќе имам работа до 24ти Април 3. Златна рипка за да имам 3 бонус желби 4. Да ми донесе диплома од факс, за да не губам време со срање за да имам време да правам нешто поисплатливо. 5. Мозок, затоа што вакви желби може да има само 10 годишно дете
3-4 години ти барам мир и спокој и живци.. гледам тоа не функционира.. ај оваа да пробам со друга желба.. хмм... Ептен го сакам најновото нинтендо Wii !!!!! Ај молим те, види ако можеш убаци едно такво кај мене под перница.. ќе го собере! Или у чорапата до елка ако ти одговара поише, нема апсолутно никаков проблем.
Здравје,среќа,љубов,пари.. успех.. Саканиот ... аа зарем многу не барам? и на сите нека им донесе : Здравје,љубов,среќа...и се што ќе посакаат
Најмногу здравје,среќа,успех во она што го работиме.Парите не ми се битни,само да имаме здравје. А вас ке ви посакам,сето она што во прошлите години не ви се исполнило да ви исполни во 2016 година
ova godina ni mina dosta mirno so moite sakani,bi sakala taka da prodolzime so zdravje I ljubov megu nas pa ako moze nekoe vrabotuvajne da mu najde ne ke e loso a
Од мала кога ќе ми речеа имаш пакетче под елка замислував едно вакво во кутија И ми се плаче зашто никогаш не ми се исполни желбата!
Само сакам да бидам примена на факултетот што сакам да се запишам одгодина. Исто така околу 1000 евра да идам на еден комотен шопинг. И уште 1000 евра за нова козметика.