Па најпрво здравје, љубов среќа.. Па после може ова: Па што друго ми треба ќе си купам сама Ама сум била скромна
Здравје пред се, во мојата фамилија само тоа недостасува. Не ми треба ништо друго,се друго можам сама.
црн, висок, згоден, неопходен... мил, фин, сладок, симпатичен... паметен, пријатен, харизматичен, позитивен... ДЕЧКО! (не барам многу бе + умна бев оваа година )
Sakam samo zdravje za mene i moite najbliski i konecno i mene da me spoleta nekoe cudo ljubovno pa i red mu e veke da mu se nevidi [mod-kirilica7mw8j3n][/mod-kirilica7mw8j3n]
Имам милион работи , само една посакувам и нема некој доволно моќен да ми ја исполни Желбата . И на дедо боЖе лута му сум , сеуште. Но моите Желби се нереални , исто како и Дедо Мраз. Кога само би моЖело ..и чудо да бидне да ги стопли срцата во еден така осамен дом.Нека не доаѓа , и онака не го очекувам , попусто се надевам , џабе е.
И к`смет Офи, не заборавај. Твојот изгледа некаде спие, оди да го бараш каде е. Црн хумор, ама без среќа навистина нема ништо
насмевка на лицето све све све сакам,јас 1000 кг кочолади,1 бебенце и мноооогу здравје +++++парииии да не забораве Спојлер веднаш ќе го вратам!
Јас од Дедо Мраз не барам многу...Го сакам само него и ништо повеќе!Доволен ми е. P.S Dear Santa,I'll give you cookies and milk and even carrots for the raindeer if you only give me...HIM.
....не барам многу. ..само една добра работа....пошто еве веке 2 години како барам,барам и уште не сум нашла... ...ај бе дедо Мраз биди добар и исполни ми ја оваа желба....