Здравје за мене и моите најблиски,мнооогу среќни мигови со моето злато,стипендија Па другото ќе си дојде...
Здравје пред се`, љубов и среќа за моите најсакани ии на крај едно пакетче со чоколади и други слични тракатанци, пошо не се ни сеќавам кога последен пат им се радував!
Здравје, среќа, љубов, помалце нервози и секако пари ми се секогаш добрeдојдени АААААААААА и ајдеееееееее Дедо Мраз исполни ми ја желбава што ја имам ... pretty please ...
здравје прво и исполнување на една голема желба што ја имам долго време ако даде господ во оваа година и да се има повеќе среќа...
Здравје пред се! Најмногу ни треба дома А за мене би посакала еден дечко, мислам веќе редно време е и сакам да ја добијам стипендијата... не се многу желби нели?
Јас па скромна... Neumann микрофон сакам. И сталак обавезно, само гледај да не биде пластичен. Добро би ми дошла и една gibson електрична гитара. Умна бев цееела година.
Само едно... сакам ДОМА!!! Материјални работи ама ич не ми требаат, а за останатите желби не толку битни јас ќе си се погрижам.. Само дома сакам, те молам!!!