Еден дечко (по мој терк) па веќе мислам дека редно ееееееее И една 6ка на лото ( не барам 7, скромна сум) хаха
Бидејќи оваа година ми беше премногу бурна и со големи промени, посакувам наредната да ми биде помирна и посталожена . Од Дедо Мраз посакувам едно бебче, другарче за Сара.
Здравје, среќа, успех, љубов, и пактече! Сакам пакетче ! Со чоколади, бонбони, и сите други состојки! А и парички не се на одмет, нели...
Како и сите и јас имам желби, дедо мраз оваа година сакам да ми донесе едно бебе на кое ќе се радувам цел живот, тоа е мојата најголема и од срце посакувана желба. На сите феминки на овој сајт од се срце им пожелувам се најуваво, нека Новата година заедно со Дедо мраз им ги исполни сите желби, сонови и мечти, надежи, а пред се здравје, многу љубов и повеќе материјални сретства
Сакам само здравје,љубов и среќа. А и можи кола (ако мисли на мене),одмор до Дубаи и мнооогу облека по мој вкус.
jas sakam dedo mraz da mi donese kucence angliski buldog, i edno loto (ama prvo kucenceto) [mod-kirilica:2frg39sf][/mod-kirilica:2frg39sf]
Од Дедо Мраз сакам само здравје,слога,лјубов,малку повеке пари,срека и срекно и здраво детство на моето синче.
Најпрво Дедо Мраз нека ми донесе здравје,Потоа едно здраво БЕБЕНЦЕ па љубов, па среќа, па пари, паубаво работно место, диплома... ЕЈ ДЕДО МРАЗ оваа година имаш долг список од мене
љубов здравје и пари фармерки и адидас патики адидас тренерки клима уред кутренце пекинезерче маченце лап топ асална пегла за коса убава зимска јакна и пакет кока кола и може пакет милка и дорина чоколадо нели не барам многу
СНЕГ Онаа зимска идила од пред добри 10 години, да натрупа снегче и да шеташ додека вее, да ти крцка под нозе. Штета што со климатскиве промени полека забораваме на тоа чувство.
Освен ова горе ^, ништо! Може само да ме земе со себе, да му чиракувам до наредна година. Токму, можеби до главен калфа ќе стасам, пак некој ќе се сети за наредна Нова Година да направи цртан филм: „Дедо Мраз и жабата“