да ме прати наредната година на летување на море,не е важна дестинацијата важно само да е на море и далеку од овде
Dragi Deda mraze. Za Novu godinu želim dečka. Dečka deda,ne opet irvasa. Спојлер шала на страна веќе си имам еден не ми треба друг. Сега за сега само сакам здравје,среќа и многу љубов.
Точак. И нормално - пакетче! А коа ќе му заседнам у скут, може и нешто друго ќе ми даде, односно сама ќе си земам
Една голема чоколада-друго ништо не барам! Секако дека не сакам чоколада, уствари не знам што сакам, еве може да ми донесе еден лепотан ваков Или ваков убавец
Драги Дедо Мразе оваа година ветувам дека ќе бидам умна и послушна и сакам да ми донесеш едно бебенце Спојлер се надевам оваа година ќе ми ја исполниш желбата
Една добра колааааааа и еден Sony-dsc tx 10 Cuber-shot знам дека многу сакам али таа е и секако здравје, љубов,среќа,пари и тн тн тн...
Ништо, оваа година не сакам баш ништо...Се ослободив од желбата за непотребни материјални работи, а она што е навистина важно, го имам веќе некое време-нови другарки и другари, љубов насекаде околу мене, многу смеење, среќа и уживање...Сакам само ова да потрае што е можно подолго
Лелеее...епа да ви кажам право,лани што си посакав,си добив,освен едно,ама оваа година нема да ми кидне сто посто! Нејсе,нешто што посакав за почетокот на годината,јас ќе си го добијам токму за нова година.Епа...епа немам зборови!!! Да ми донесе здравје и да ми среди за една добра работа,а торбата со пари јас ќе си ја донесам!
Meне ручки од тупан ќе ми донесе, годинава пак бев лоша девојка. Ама како и да е, ред е да си посакам нешто, па дали ќе наврати, негова работа. Сакам, сакам, сакам...да ми даде трпение да не го запалам факултетот два испити пред диплома, по можност добри ориентациони способности за да положам возачки, па логично е и количка, па работичка, и на крај - убава и сјајна коса. Доста ми е од метличево на глава. Фала Дедо Мраз, срцка си!