Дали некогаш сум ти рекол не Биди искрена, во очи глeдај ме Во оган влегов за тебе Дали некогаш те разочарав, Те расплакав или грб ти завртив? Знаеш ти, никогаш! Себична, лажлива, Виновна, неблагодарна За мене си таа
Slika, ritam, osjecaj i rijec zar je tako brzo proslo vec znam ja dobro gdje si, kad i s' kim znam da dusa sama bira tim al' ne mogu
...рекао си..таква си ми суџена и зато увек чу те вољети.. ..овако нико нече растати нас двоје никада..никад нече дочи крај..
Kad si rekla da me volis prvi put kad si rekla to da ti tijelo gori kao sto nikad nije gorilo kad si rekla da me volis prvi put kad si rekla to kad si rekla da me volis Al' moja dusa zna da l' si budna il' spavas imas li pojma gdje sam sad da l' ti ista jos znaci ako cujes da dolazim u tvoj GRAD (SUBOTA)
Pet minuta je sve sto cemo imati dva cemo se maziti a tri kako kazes ti pet minuta nam vec odavno odose zasto mora prestati bas kad nam je najlepse
Evo ti sve i suze i smijeh samo me ne zovi na grijeh evo ti sve za cim ja mrijem samo me ne zovi na grijeh
Evo oci otvaram sa casom razgovaram dok polako padam jos se tebi nadam ime ti izgovaram Osmeh sam ti prodao i po vatri hodao tvoja senka bio od drugih te krio sta sam vise mogao