Call me, I'm feeling so lonely, I'm lost without you Call me, all I'm asking is to hold me, just one more time
Alo pak sum jas ne gledaj na saat znam deka e niedno vreme ne sum pijan i ne sum poludel samo sakam da sum kraj tebe. Te molam kazi mi deka si sama ti i deka deneska bas si me mislela. Te molam kazi mi deka si tazna ti moram da pobrzam da dojdam da te utesam. Znae pola grad slaba tocka koj mi e mene, po kogo umiram. Znae pola grad nekoj stom te spomnuva tebe deka zbudaluvam. Znae pola grad slaba tocka koj mi e mene, po kogo umiram. Znae pola grad nekoj stom te spomnuva tebe ko dete znam da zaplacam.
Кога се прашувам јас себе Ко да прашувам јас друг Како да живеам без тебе Кога немам никој друг Ако те изгубам и тебе Немам север немам југ Кога се прашувам јас себе Сѐ се врти пак во круг Сонцето не изгрева Денот не започнува Без тебе вечна темнина И животот така проаѓа И незнам јас зашто А така е Кога можевме да смениме сѐ Ќе ги споевме и север и југ Вечно јас и ти во љубовен круг
Da plaže Goe, budu samo moje i tvoje Da po ciglama šetamo, što se s Meseca vide I da mirišemo cvetove trešnje...