Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што сме носеле некогаш, а сега тоа ни е смешно

Дискусија во 'Мода и стил' започната од karina8, 7 јануари 2011.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
  2. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Аууу, кога ке ми текне на едни
    ВАКВА ЗЕЛЕНА БОЈА
    ѕвонарки...па уште во комбинација со розова маичка дека еднаш ги носев... :tmi:
    Па ми иде до јадрото на земјинава топка да се закопам и потрупам со кравји измет од срам.
    Едит: А да, и светло розови топуци со црн ѓон имав. :rock:
    Ех... „вкус“ и „мода“... :D

3. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Бела маичка со голо стомаче а широка што да ти кажувам, на едната страна пишуваше YES а на другата NO...
    Розеви карирани панталони цевка (барем не беа ѕвонарки) а инаку бев ко кловн...
    А за фризурата немам коментар, или пуштена со "кремче" здрвено со кило гел, или реп со две мали шишки напред итн. итн. итн.
    :rock: :rock: :rock:

4. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Изгледа само ја не сум носела топуци 8)
    уште тогаш ми беа грди :lol:
    иначе иам носено едни сини сомот пантолони :puke:
    па ѕвонарки, некои портокалови маици... На друго не ми текнува :)

5. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Пантолони со висок струк лелеее или па како мала некои плетени блузи :puke: :puke:

6. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    па ништо не ми е баш смешно се во свое време ама оние ѕвонарка панталонаа ауууу :lol: :rofl: .. иначе топуците ми беа многу смешни и грди па затоа не сум носела нешто по кич здравје :rofl:

7. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Фармерки ѕвонарки со висок струк,
    зимно време-ролка и блуза на кратки ракави над неа (многу често со другарките се смееме за оваа комбинација оти сите така си носевме) :lol: :lol: :lol:

8. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Фармерки ѕвонарки со висок струк ми беа хит :D :D Па мајчки во драч бои и секако гол стомак па мода сум следела 8) Фризурата разбушавена како не исчешлана со 2-3 кел или пена на неа! Абе модааа :puke:

9. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.346
    Монтката моја дреч портокалова ,како што носат комуналцине :rofl:
    Капак на се ,величината одговараше на човек од метро и осумдесет ,а не беба од едвај метро и десет :rofl:

Од 5 километри ме познаваа кога одев за на училиште :rofl:

Претесни блузичиња исто така во дречливи бои ,плетени туники 3 броја поголеми ...Хеланки кои задолжително одговараат на бојата на дебелата туника ...
    Подвижни скечови бевме ,како си ги лечеа комплексите со нас овие мајкиве :lol:

На Annie.mk1 и machorka им се допаѓа ова.
  10. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    многу ми е смешно сеа кога ќе ми текне дека сум носела само лаковани кондурчиња и никакви други :lol: само за такви плачев а тие сијаат ли сијаат :D исто така многу ги носев и неизбежните топуци, на пример едно девојче од класот ке купи такви и одма сите по нејзе исти такви во различни бои :lol: се секавам на едни розеви што ги имав абе колената си ги испокршив со нив. Ах кога ќе ми текне што се сум носела... хахаха

11. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Еве ова,ланчето уште си го чувам,а и блузите со реси.
    Можеби ќе се врати модата :lol:

Прикачени фајлови:

На AnGel.fire, girl.23 и MarchelineAmaru им се допаѓа ова.
  12. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.346
    Чевлички Доктор Мартенс со тоа металното ко огледалце :lol:
    (Ко во вицот со мали Ѓокица ,ко и ги гледал гаќите на учителката преку огледалцето :lol: )
    Виножитните стегачи ,на се да ни одговараат :D
    Дијадорите ,мајко мила! На кој паметњакович ли им истекна таква вентијага за деца?!? :^)
    Цепажи!

13. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Чизми со платформа или т.н. топуци и панталони скејтерки

14. princess11ska

princess11ska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    64
    Хаха интересна тема. Дефинитивно хеланки ѕвонарки. Се сеќавам бев 4 одделение па пред идење у школо пола саат ги тегнев да ми бидат по ѕвонасти хаха. Исто така кога беше модата со нежните бои и розевите и лилаковите сукнички цели ликра. А за топуците немам зборови. Имав една другарка од одделението таа секогаш купуваше абе коа ке дојдеше на школо ние околу неа сите. Колку сум плачела по топуци хаха.

15. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    оуиии .. :D имав плишани панталони ѕвонарка розови кошула розева и топуци розеви ахахаха само кога се сетам :) :!: зелена маиЧка на рески и хеланка ѕвонарка .. еднаш за една нова година шиев кратка розева сукња она сатеннн :D и блуза без еден ракав и топуци кафени кај иде бре тоа :fubar: само кога ја погледнам сликата ми се иде да ја искинам :lol: пуста мода бее

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Прво ми текнува на топуцине, во 3то имав едни чизми на топуци, а доле пред зграда имаше една продавница со апостолки на топук, и сон ми беше да ги имам, ама се големи броеви имаше, штета. :rofl:
    Незнам за патики што светкаат, ама јас имав апостолки што светкаат, само ми се потеше ногата ама од пуста желба да се пофалам стално ги носев. :D :tmi: Исто и едни сукњи разлетани, 3-4 пара имав од тие, многу си ги сакав.После Жаде алката, и со братучедка ми земавме шамии и игравме бели денсинг.
    Исто и блузи со реси, и едни алки пластични со лижавче цуцла, одкога ќе го изедеш лижавчето тоа пластичното на рака. |( И да, едни наочари вакви.
    А вакво ланче и алка ми донесоа за 12 роденден, и веќе никогаш не видеа бел ден. :rofl:

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    3.137

Не ги сакам едноставно! |(

18. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Ете такви јакни како што е на сликата кај Сани,портокалови широки панталони,патики што светкаат или со триста сребрени светки,траперки ( јас не си купив овакви кога се носеа ама сите што ги познавав си купија ),панталони со реси и друго не ми текнува.

19. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Мене ми текна на оние комплетчиња што ги носевме памучни ѕвонарки со маиче и целите шарени.Јас имав зелени со цветови леле мори мајко шарено,шарено од авион да ме видиш :worried:hock: Исто имав од оние топуци чизми хахах уште не ми е јасно како нозе не сум искршила па и колку се грди леле :puke: Некој го спомна стегачот како виножито кој беше неизбежен мислам дека немаше девојче а да нема ваков стегач.

Морав да додадам,сега ми текна на фармерките во варакина што ги правевме побелени...врзи во чвор фармерката и стај во варакина и демек коку по шарени толку помодерни :tmi: Ќе се убијам хахаха

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Широките фармерки,посебно оние што беа наддадени како со сукња. Се сеќавам дека имав такви црвени.