@referentka јас и сестра ми имавме моцартки,Нај модерни беа. Носевте ли шалвари со оние широките ластик каиши и големи токи? Ламбада суќни,и кошули со огромни карнери Мајка ми се чувасе враќала модата
Блуза-суќна Поточно, блузата беше како фустанче, блуза споена со суќна. И таа блуза јас ја носев со хеланки, фармерки, панталони, ...
1. Тесна припиена туника со должина малку над колена, со функција на фустан. 2. Ептен високи штикли (околу 15цм) со платформа и различни светкави украси. 3. Многу тесни фармерки.
1. Све и свашта со војнички принт 2. Кошула со карнери сатенскан па уште и во сребрена боја 3. Имав сомотни тричетвртни 4. Тие едни тричетвртни хеланки долу со чипка 5. Пластични обетки, ланчиња, колби 6. Дебел каиш (мада да се врати мода би го носела пак) 7. Болеро 8. Коса во тостерки направена 9. Мрежана блуза 10. Блуза на долги а врз неа блуза на кратки (Шелдон стајл) 11. Плишани тренерки 12. Длабоки чизми на штикла со шпиц, па на мои метро и пеесе бев ко мачорот во Чизми
Имав вакво идентично Овој тренд не е од одамна, мислам дека 2014 година беше актуелно АМА добро е што брзо помина таа мода! И плус Ова нема кој го нема
Леле бувчињава ланчиња. Слатки ми беа мене, само не беше интересно зошто буквално сите ги носевме, затоа станаа досадни.