Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што сонувавте последно?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од EnnieFabulous, 28 јули 2010.

1. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    како мајка му на бившиот вози бел мерцедес(дури госпогјава и името си го сменила да не ја препознаат :D
    смешки

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.222
    Сонував како сум во некој огромен хотел и како што одев по скали, се свртев надолу и видов дека едни две женски тепаат една моја недругарка, ама ја скршија буквално. За чудо, жал ми беше и трчав по помош, па дигав паника, па шотијазнам..

3. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Пред малку задремав и го сонував бебето на еден мој другар како се смее и игра.

4. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    Колеги и директорот.
    Шит сценарио. Логика ич.
    Плачки, нервози.
    Стресој ме стресоја.

Дечко ми ме сања мене во чаршафи... а ја ко класична параноична будала вежбам срцев удар и додека спијам.

5. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Ех ама глуп сон. Ми влезе еден дечко дома, така на мои години.. и после него уште четворица. Сите со ножеви беа и ме бркаа низ цел стан. И кога конечно усеав да избегам надвор и да побарам помош, никој не се сврте да ми помогне. Типично. Сите на своја страна си гледаат. Јас вриштам, плачам..
    По некое време ја здогледав другарка ми, се стрчувам накај неа, а таа ми се смее у фаца. |( И на крај ме стигна еден од дечките, ми го жрцна ножот позади во грб и си замина. Тогаш и текна на другарка ми да дојде и да ми помогне. Џабе, пред да стигне се разбудив.

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.222
    Дека се пакував да заминам на одмор, иако е септември ми се одеше некаде. И тргната накај Охрид, се предомислив во последен момент и си заминав за Америка.. Мислам .. :D И таму бев сместена во еден огромен хотел, беше есен ама сончево, преубаво и најбитниот момент - јадев ребра на скара..

Имаше и други моменти, ама ај, нема смисла.. :lol:

едит: сега си го прочитав и претходното мислење, имам јас нешто кон огромни хотели изглеа.. :lol:

7. n.a.k.e

n.a.k.e Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    7
    ko sonuvav nego nesto ali neznam sto tocno bese,,ako nekade da sme bile eeee sto znam son ;)

8. lucky-girl

lucky-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    1.како ме бркаат некои чудни животни(константно кога немам добар сон сонувам вакви глупости)
    2.како со дечкото се бакнуваме :$ :* ама буквално цел сон(и ете денеска многу кратко се видовме,имало причина :lol: )

-а и некогаш кога нешто ке ми се случи ,повторно го сонувам но под друга режисеркса палка :rofl: ..а и на пример го загубив телефонот некаде и сонувам како сум кај баба ми и таму ми паднал,бидејки дента бев кај неа,и утредента од кравет-таму и ете го на земја позади фотељата :lol: ке си останев без мојот драг ај фон...пу пу пу

9. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    На натпревар за музички таленти ,како ја пеам My heart will go on со цела душа ,го грешавам текстот но емоциите се посилно ме обземаат и покрај се ,победувам ,сите паѓаат на газ! :lol:

10. MiniMouse7391

MiniMouse7391 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    30
    Бев во црква со другарка ми и си најдов три првезочиња крвчиња со исус после то бевме до книжара да си купиме коректор (нз од каде ова :lol: ) и после се вратив дома и мајка ми ми рече да си земам само едно а другите да ги вратам од кај што сум ги нашла и од тоа што си го зедов исус од крстот почна да пајѓа :worried:

11. I.Love.You

I.Love.You Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    39
    сонував како сум била мала,6 годинки(така нешто) али незнам како,си ја видов фацата(изгледа на огледало дома) и после тоа отидовме со моите на гробишта..сите беа..тато,мама,баба,дето,тета и јас..имало многу магла...сме застанале на еден гроб и бабами ми рекла ''остани тука,ние одма ќе дојдеме'' и сите исчезнале а јас сум останала сама..али онака прст пред око не се гледал..јас седам на гробот,а пред мене бела густа магла..
    ауу..се наежив.
    ://

12. princess11ska

princess11ska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    64
    Јас сонувам три дена по ред како сум добила. Моментално ми касни скоро две недели но за мене тоа е ништо затоа што имам нередовни менструации. Буквално последниве три дена сонувам како сум добила и тоа толку реално. Сабајлево дури се будам и си викам, леле цела сум лом, кога ништо нема. Сакав да ве прашам да не некоја случајно знае што значи тоа?! Патем да кажам дека баш не се опседнав со тоа дека ми касни па мислам дека не сум сонувала затоа што сум загрижена. Нели обично сонуваме тоа што мислиме па јас баш не мислев, освен ако било некоја потсвесна грижа за која не сум свесна. Ако знае некој нека пише. поздрав до сите

13. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Јас како патувам по светот..сегде сум отишла : Франција,Италија,Кина,Индија,Америка,дури и до Мароко сум отишла..се беше така убаво додека не се разбудив.. :(

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.784
    Допаѓања:
    25.222
    Дека бев во една огромна куќа, преполна со луѓе и сите бегаа и се криеја од Џејсон од Петок 13. :lol:
    Уффф, колку добар сон. Ептен јако ми беше и од кога се разбудив...

Иии дека сум се возела со татко ми низ град и ќе направевме судар за малце, имаше човекот заборавено да вози..

15. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Сум сонувала како со друштво сме биле на излет и почнала да не брка огромна мечка! :worried:
    Знам дека мечка значи болест и не е убаво тоа да сонуваш, ама се тешам барем со тоа дека сме успеале да и избегаме.

16. Acerola

Acerola Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    537
    Допаѓања:
    630
    Грд сон.Сонував вошки.Големи како буба мари во мојата коса.Леле колку мачен сон,ја чешлав косата и ми паѓаа вошки.

17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Сонував дека сум била бремена. И тоа се сонував со голем стомак :D Ако знае некој што значи нека ми одговори :)

18. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Сонував бардо сон. Дома сме со другари на Миле. Сите ги познавам освен еден, кој дури и Миле не го познаваше. Почна нешто да ми се пушта и наеднаш видов како Миле се тепа со него, тогаш се пуштија и другарите на Миле и го претепаа, лом го направиа. Беше ми многу гадно. Го видов човекот како лежи на креветот по лице, му течеше крв од сегде, заби немаше, ужас!!! :x И го гледам Миле как на скалите отвара една шахта, демек ќе го убиваат и другарите му велеа, по убо на друго место зш овде дома ќе засмрди. Јас појдов кај дечкото и му кажав да си оди, зш сакаат да го убијат. Беше ми жал за него многу. Ништо лошо не ми беше направил, не е знаел дека сум мажена и решил да се проба. Кажав му да не се плаши, јас ќе го одведам надвор, да е близо до мен, така ништо нема да му направат. И така го изпратив да си оди. Миле не е таков, го познавам добро и е добар и чесен човек, незнам зошто го сонував таков ѕвер :shake:

19. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Последно монах :^) И недај боже да се исполни :?: ( се зезам неможе да се изполни ) :lol:

20. Rejchel

Rejchel Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    4
    Сонував како се возам у авион ама никако да слета... а јас сама во авионот... кога видов дека нема пилот се уплашив и се разбудив.... а многу сакам да се возам во авион.....