Сонував како одам по каллива земја и од еднаш почнав да пропаѓам и две три момчиња (појма немам кои беа) ми подаваа рака да ме извадат од калта ...
Завчера... сонував пет различни сона и сите беа некако поврзани а пак така различни. Сонував како сум во некоја сала и некако ме бираат мене да држам некаков говор. И супер испаднало се и другарка ми ми донела цвеќе и чоколади И сум сонувала како сум се карала со поштарот како може на писмото да пишува лично на рака а они ги оставаат во двор... И тука сум почнала сцени да му правам и да му ги фрлам писмата на земја (а стварно ни оставија писмо во двор што требаше лично на рака да биде дадено)
Вујко ми убил луѓе и ги донел кај нас во салон, ма низ цела куќа, сите смрдевме на мрша. Упм, што гаден ид сум имала... ајооооој!
повторно истово, но за жал сега сонував од мака и желба .......ах господе те молам нека се реши пречката поради која неможам да заминам на европско
Да ти даде нешто мртов човек е убаво, а да му дадеш не Ова сум слушнала од мајка ми ... Што значи да се сонуваш полугола ... т.е. само по долен дел купаќи нагоре ништо? Си ги криев со раце, а најтрагично беше, таква одев надвор по улици
Си сонувам морбидни сонови секој ден, више навикнав наеднаш да се будам задишана во 6 и пол, 7 и тоа секој можен ден околу тоа време се будам поради глупите сонови! Пред некој ден сонував како дечко ми објаснуваше морбидна сообраќајка на еден негов другар преку мсн, скајп или богзнае каква социјална мрежа беше. Вчера сонував како на 3 места околу мојата куќа сами од чиста мира се палеле огнови, еден на тараса, друг во двор, и трет позади куќа. И денес сонував како јас и брат ми сме се спремале да одиме негдека рано сабајле, било сеуште неразденето, мртва темница и тишина, сум отишла до влезната врата да заклучам, и тогаш сум забележала сенка од човек пред вратата, побрзав да заклучам, но тој беше побрз од мене, ја отвори вратата, имаше ужано морбидна језива лута фаца и ми одеше кон фацата со вперен прст, ко да ќе ми ги извади очите! Боже, боже ама се стресов сабајле!
Сонував дека сум имала сексуални односи со една позната музичка ѕвезда, од мојот град . Што значи ова ?
Пред неколку дена сонувам сон. Во сонот бев јас и мојата најдобра другарка, јас цртав а таа ме гледаше и ја прашав сакаш ли и ти да црташ? таа рече не. Јас: Мене вака слободен цртеж ми е најинтересно да цртам а тебе? Другарката: И мене. По неколку време пак ја прашувам дали сака да црта и таа одговара: Да, јас од прееска те чекам тоа да ме прашаш.. а јас ја прашав (глуп сон) ????? Но благодарејки на соновникот на фемина видов што значи сонот
Задремав попладнево и сонував како ми се јавил дечко ми додека сум била во продавница и сум му рекла ај ке ти се јавам не те слушам ништо и ми рекол нема врска само сакав да ти кажам дека нема да моќам да дојдам после, ме боли грлото ...во моментот додека го сонував сонов ми ѕвони дечко ми на мобилен и ми вика јас вечер нема да можам да дојдам...
Сум се тепала со мала момичка..ама како сум ја тепала силно и со чекан по глава сум ја удрила ништо не и било...и после сум се скрила во подрум на баба ми за да не ме најде момичката и да ме изтепа!! Абе глуп сон ама ете тоа е.
Надвор истура од врнење.Дува ветар и има многу снег.Температура -40.А јас сум се облекла во сандали шорцеви и блуза по кратки.Излегувам надвор и не ми е ладно. Сите се чудат како можам така да се облечам на сред зима ама јас ним им се чудам како не им е топло. Туу..ама глуп сон..Ме замисли........
Сонував дека сум си ги лакирала ноктите.. После кога се видов каква сум за нигде, во разни бои, на прсти испошлапана се чудев како така лошо да се налакирам.. Кој знае што значи ова
Едни чудни суштества(марсовци..) ни ја нападнале земјава.Јас сум спремала куферите да заминам во Шкотска бидејќи тие таму немале пристап,се било невидливо. Што ли значи..!??
Денеска не запомнив многу,ама последната слика што ја `видов` беше возење коли во затворен простор.. Во гооооооолема куќа.