Сум се возела со санка.Ама немало снег.Онака на суво.И само јас така се возам санкава лета,и се вртам назад и ја гледам мајка ми со санка (и таа на суво се вози) и ми вика Сара123 чекај малку да ти кажам нешто.
јас сонував една мала птица жолта ја зедов на рака поЧна да ме боцка некако пфф не ги разбирам овие соништа
Сонував како сум ја изгубила невиноста (чинот не беше прикажан ), а дечкото со кој сум ја изгубила ниту знам кој е, ниту како изгледа, не бил тука, не сме биле заедно. Сум била во друштво на еден дечко кој ми се свиѓаше порано и дечково беше напален од моето губење невиност
Иииии, сега ми текна што сум сонувалаа.... Се мував со еден колега, ама онака... И се заљуби дечкото. Еднаш помислив на него (бившиот) и си велев-ху керс?!
Овој сон секој вечер го сонувам веке може да има 2 години и повеќе. Се качувам на терасата кај баба ми и се фрлам од неа и коа ќе паднам ме заболува газо и се разбудувам што може да значе ова? Нешто лошо???
сонував како другарка ми дошла кај мене со дечко и носела некоја мајца ама само кога е кај некој на гости а иначе одела/шетала по градот со гол стомак
Јас седам така во убава полјанка зелена чиста во некое село во странство подготвена како на пикник да сум и така само се смеам устата од крај до крај со една огромна насмевка.Е ваква- Ама многу ми беше морничав сонов некако депресивен незнам зошто но тоа така делуваше на мојата психа...