дечкото од серијата '' about a boy'' главниот карактер што глуми david walton гледав 2 епизоди и ми влегов вум што и почна на сон да ми иде
Jas sonuvav cuden son, sonuvav dvajca mrtovci od koi edniot bese dedo mi koi e mrtov veke 7 godini a trebalo da go zakopaat taman koga popot gi peese dedo mi se razbudi, dosle doktori tuka da go proverat, a imalo edna doktorka tukaaa so go pregleduvala navednata stegnata pukase suknjata na nea i ko da se zaljubiv vo nea vo sonot golema strast pocuvstvuvav za neaa so mozi da znaci ovaaa?
Сонував многу непознати лица, се возевме со коли, се тркавме, се криевме едни од други и на најинтересното ме разбуди алармот. Со еден дечко бев на едно место, се спремавме да одиме кај друштвото и тогаш дојде уште еден непознат тип и почна да се крие. Испадна дека се крие од напаѓач па се скривме и ние и кога напаѓачот се појави ме штрекна алармот...
Бев на спортски натпревар, не знам дали беше фудбал или ракомет, бев во публика.Кога еден од играчите постигна гол јас се свртев позади мене, го видов симпатијата како гледа друг натпревар, и он ме виде, и само се прегрнавме и така ми заврши сонот
Леле луѓе кај ми излезе темата морам да кажам. Сонвав дека имам односи со една колешка од факултет што е многу убава! И после демек сме се засакале ама јас имам дечко, таа има дечко и демек не можиме да сме заедно и онака тажно се гледавме на факултет. И станвам онака цела усрамена гледам денес 3.3 било. Коинциденција? Хахаааа. Чуда прави умот.
Нешто во последниов период од година дена, нон стоп сонувам, речиси секоја вечер. Дури имам страв да заспијам зошто само морничави соништа сонувам. Не знам зошто е така, навистина сум загрижена
O, бљак. Последни пар дена сонувам некои грди,страшни соништа..добар дел од нив и не ги ни памтам,фала богу. Ама, се будам во ниедно време и осеќам страв само и палам ТВ да ми шуми и да ми е светло и одма па заспивам после.
Сонував, дека јас и моите 3 другарки сме биле заробени во замок нешто како златнокоса, и сме имале мисија да избегаме и да се ослобиме од страшните чудовишта чувари. И таман да избегме се појавила вештерка која не пукала со крем бананки, а ние сме имале чадор кој излезе одникаде,сме го пуштиле и сме се бранеле. .
па..го сонував колега ми од факлутет(инаку скарани сме ама тој беше крив) и како дошол кај мене пред врата дома,ме барал да излезам да сме зборувале.И така зборувавме 3 часа и ми дава цвекиња ружи црвени и гладиоли розови и сум му ги враќала,и тој ми зборувал кој бил крив што сме се скарале..и некако како да ми олекна кога сме се смириле...
Сонував духови, но најчудно е што ја сонував една школска од средно која едно време многу ја мразев, сонував дека се самоубила, се фрлила пред кола заради проблемите во врската кои и во реалноста ги има само што во сонот биле неподносливи.
Сонував како тероисти ни дошле во зградата за да не убијат . Многу се вознемирив во сонот и го имав тоа чувство на страв за тоа да не им се случи нешто на моите најблиски, не на мене...