Мммм....сонував преубав сон,така што кога се разбудив ,бев насмеана и исполнета (никогаш не сум се чувствувала така после сон) А,сонот беше : мојата сакана личност ме бакнала во коса и потоа се прегрнавме силно и топло,како цел живот да сме го чекале тој момент...(дај Боже да стане реалност)
Ја сонував другарка ми,како има некој проблем па јас и помагам.Накрај кога требаше да биде расплетот,ме разбуди комшијата и не дознав дали сум помогнала
Како сум се дерела насред парк ама никој немало .. па после дојде дедо и ми рече''Биди храбра'' а дедо ехееееееееееее од кога е поЧинат
Сонував дека сум се скарала со дечко ми , ме викнал да искочиме да средиме и сум рекла чекај не можам сега . Сум се ставила на фемина за да пишам за проблемот , за да ми кажете вие што да правам пред да искочам со дечко ми ама никако не доаѓало во предвид да искочам а да не пишам Ненормална работа
Ми се јадеше торта,убава чоколадна торта и се изнајадов...ми исекоа од најубавата,најбогатата и најголемата...баш сладок сон.
Секретарот на нашето училиште се удавил во езероно..И тоа на кеј Тогаш биле истакнати резултати од приговорите од матурата и мене поените по еден предмет уште толку ми биле намалени. И требаше тој да ми каже што да направам, дали уште една пријава да поднесам и си влегол да се капи во вода и го снемало човекот..Се удавил. После го извадиле. По тој случај умреле уште неколку млади професори од гимназија. Ужас
Дека починал другар ми. Се кренала голема галама, а потоа само станал и се насмеал. А во меѓу време, некој чуден фризер миправел фризура. Во последно време се некои глупости сонувам.
Јас сонував дека сум бремена и тоа пред породување Што значи тоа? Јас имам чуено дека е нешто лошо Ај ве молам ако знае некој нека појасни
Да сонуваш дека си бремена значи дека ќе се соочиш со некоја тешкотија, но штом ти си била пред породување во сонот значи дека ќе се ослободиш од тешкотијата.
Ма сонував пари, ситни,крупни, па се возев во автобус, па не знам веќе што. А све тоа значи караница. Значиповеќе караници. И секогаш ми се остварува, како и денес...
Јас сонував како сум сакала поголем кревет да ми купат , брачен и дома сум видела како на брат ми таков му купиле А иначе ств сакам поголем кревет
Јас од сонот само се сеќавам дека другарками стоела кај мене пред врата со тоа за љупење компири, и како го вртела тоа,како си играла со него така тоа свирело. Бог да чува
Значи не се сеќавам точно што сонував,но знам кога станав бев преплашена.Сум плачела и во сонот имав солзи во очите и неколку се стркалале.
Јас знам дека ако сонуваш машко непознато дете значи ангел, а женско ѓавол. Инаку јас не се сеќавам баш на мојот последен сон ама знам дека беше нешто весело и разнобојно.
Два вечери по ред сонувам еден бивши од пред пет години. Минатата вечер не се сеќавам како и што,ама синоќа сонувам како се бакнувам со него,сонувам, а пак како во мислите си викам *разбуди се, што правиш*. Бевме покрај еден базент двајцата,се бањавме,во купачи. Освен бакнежи ништо друго.