Што сонувавте последно?

Discussion in '„Другата“ наука' started by EnnieFabulous, Jul 28, 2010.

1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Сонував како сум немала пари, а еден другар ми вакаше да купам јагоди и да ги однесам на неговите деца (ми наредуваше)

Сега што значи ова? Ќе имам пари и нема да ги трошам на јагоди? :lol:

2. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Сонував дека сум бремена. Дознавам дека сум бремена и така си го галам стомакот легната на кревет.Му се јавувам на дечкоми,он жив будала радосен. После неповрзано се наоѓам на прослава,па дознавам дека прославата е за тоа што сум бремена,па си плачев и се разбудив..Некој знае шо би значел сонов?

3. Bizzle_anna

Bizzle_anna Истакнат член

ПбиОбичмо
    Обично ако сонуваш некој кој ти починал треба да одиш да го посетиш на гробот.Јас така секогаш правам :)

muchacha_a likes this.
  4. fallenangel

fallenangel Популарен член

Мило кученце .

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Дека некаде го најдов Енрике и се сликав со него. :lol:

rose60 likes this.
  6. Mrs.Charming

Mrs.Charming Истакнат член

Баш ноќеска сонував многу чудни работи,прво како поминувам покрај една зграда со неколку деца и видовме еден стан така се се гледаше внатре ама морничаво делуваше,после пред нас се појави капут кој беше крвав онака закачен на нешто и после дојде едно девојче што вчера на аква парк ја сретнав, порано ми беше другарка, сега веќе не и она носеше ист капут како тој што беше крвав и закачен,и кога виде она почна да плаче.После некако неповрзано се најдов кај мене во двор и требало да преспијам таму вечерта,и тоа на лавабо од тоалет,и како што бев напикана во тоа едно прилично страшно човече со минијатурен точак онака наведнато некако притоа мрдајќи со глава онака како да е мрднато ми поминуваше на патеката пред мојата куќа, натака-навака одеше,кога се разбудив од памет се извадив

7. Bitter-Sweet

Сонував дека сум се сретнала со бившиот со кого, нормално, веќе не се замарам, дошол тој до мене и почнал да ми прави муабет а јас онака од култура му зборував. И влегува и тој со мене во зградата (студентски дом ама не знам кој дом беше, мислам дека во реалноста не постои таков) и појдовме кај една заедничка пријателка а на враќање нешто се заглави лифтот, бевме на 1 спрат и требаше да се качиме на 2 ама лифтот замина на 5 и се откачи, почна да паѓа надолу. Ние се испаничивме и се гушнавме ама не умревме, излеговме од лифтот живи и здрави.

8. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Сонував дека сум бремена со голем стомак се гледав во огледало и не бев јас туку некој друг има некој сонувано ваков сон?? Не ми е прв пат да сонувам вака :whew::inlove::wasntme:

9. Daisy10

Daisy10 Активен член

Во последно време земјотреси сонувам:worried::x

Rose04 and kristi00 like this.
  10. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Бакнување со стар симпатија :)))

ај на арно да е

11. fallenangel

fallenangel Популарен член

Сум тргнала по еден широк пат до една институција за која и во реалност сонувам, кога има земјотрес и асфалтот од патот ми се распука пред моите нозе, таму каде што требаше да стапнам се одвои, се отвори земјата. На глас сум си рекла каде сега да згазнам за да не пропаднам.(facepalm)Ги пречекорив тие пукнаини, кога се завртев зад мене патот беше цел, но како идев напред повторно асфалтот се отвораше па пак прерипував преку пукнатина и се разбудив. На арно нека ми е сонот, белким ќе стасам дотаму каде што сум тргнала.:angel:

Aleksandar1212 likes this.
  12. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Еј, како нарачана темава. Јас многу сонувам, цело лето се` и свашта. И тоа дооооооообро сонување, како филмови да гледав хахаха со различни тематики. Се навикнав.

Обично откако ќе се разбудам насабајле веќе не ми текнува на сонот, ама понекогаш ќе ми светне во глава и ќе ми стане интересно да го враќам филмот.

Така прееска, одам во маркет и гледам Киндер Јајца донесуваат нови со Finding Dory фигурички, и во тој момент БААААААААМ во глава ми текнува дека синоќа сонував како отворам голееееееми огромни киндер јајца. Сите ги протресувам, провеувам кое е потешко и во кое има поголема играчка демек, ама очекувам да ми се падне нешто многу битно, не ќе да беше ви прашање играчка... И ем си реков да си купам од маркетот киндер јајце - заборавив, сега ми текна коа ја прочитав темата :))))

Ај утре ќе си купам, може ќе ми се паднат пари ахахахахах.

pupi.girl likes this.
  13. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Сум се искарал со некој многу ме повредил сум почнал да плачам и сум викал дека ми се смачило од животот не сум можел да издржам повеќе,и врвот на сонот излагам од дома гледам полуотворен гепек ми ги украле звучниците од колата,за арно нека е само

14. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Си ја сонував сопствената смрт . Бевме некаде 4 девојки , јас возев а 3-те другарки седеа 2 на задно и 1 на совозачко седиште . Враќајки се од излегување ( според облеката како да сме биле во кафиќ ) во рани зори ( околу 4-5 наутро ) не удри огромен шлепер ... Неповрзано се најдов излетана од колата , цела во крв .. од девојките немаше ниту една со мене .. одев наоколу целата со крв и ги барав другарките , потоа се сетив да одам до местото на несреќата , а таму гледам другарките собрани на куп , сите плачат , полиција си брка работа , брза помош исто така .. го слушам дежурниот полицаец им вели : дали имате број од некој нејзин близок да известите ... отиднав да видам за кого се работи .. и се видов себе си .. целата во крв ..
    Некој да знае што значи ова ?

15. biGirl

biGirl Истакнат член

Обама

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Бев мaјкa и сoпругa штoубaвo синче имaв :)

17. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Две цртички...црвени.

18. La.loca

La.loca Популарен член

Неколку пати исти сон, каде што имам однос:|

19. Bitter-Sweet

Сонував дека неколку ѓаволи почнале да пустошат на земјата и ме зеле мене во пеколот (сеуште жива). :D Но после им избегав и се сретнав со дечко ми а тој прстен ми подари (мислам дека беше само подарок а не запросување). :D

20. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Ноќеска сонував како од сите страни ми фрлаат помали и поголеми камења. Ме болеше и се бранев, безброј камења.

Денес влегов во еден трговски до ДМ. Гужва, се чекаше ред, од најмладо до најстаро, си реков ова е сонот, како влегов така и излегов со брзина на светлината. Предновогодишна гужва во странство ме потсеќа на бомбаш самоубиец.