Ќе сум патувал за Америка, часот на полетување бил 5 наутро а јас сум стигнал во 15:00 попладне. Денот бил 21ви или 22ри јуни. Се поздравував со блиски, требало да купам нешто од таму, кола или некој помал уред, и да се вратам за седум осум дена. Се спакував и се поздравив ама не се качив на авион. Како да се протолкува сонот?
Сонував дека со мм сме се запишале на школо во исто одделение и класната била колку нас генерациски шо е многу реално....
Сонував хоρоρ сон, сестρа ми ненадејно ја запρосиле и од утρе се сели и во тоа име се офаρбала сина и се навитκала. Шнола имаше и таκа.
Имав истетовирано круна и датумите на раѓање на мојте деца , од кои на третово што треба да се роди допрва ја видов само годината на раѓање 2020 , не и датумот ( веројатно затоа што сеуште не е родено ) додека кај синот и ќерката си имаше и ден и месец и година . Круната беше ваква : Планирам понатаму здравје , на истото место да си направам иста тетоважа , можеби малку поситна ( многу голема и долга беше во сонот , а јас сакам мали тетоважи ) ама ќе видам и какви идеи ќе даде тату мајсторот .
Месо пρиготвено и сеρвиρано во бели чинии и јас јадев од него. Ми го донеле за частење а, тоа било во κафеана на плоштад.
Тоа е некој проблем ќе ти се реши Јад ова по мене го знам го имам сонувано и е нервоза,нерасположение
ako si se kacel ke si umrel na son..taka velat ako treba na son nekade da trgnes i otides veke ne se vrakas,se duri se vrakas ke se budis nautro.. ima smisla toa kaj mene na babami sestra ima pocinato na son i dur bese ziva velese deka eden den saka da otide vo avstralija kaj rodnini sto imame i toa i bilo omilena zemja no nemozese da otide zasto imase problemi so nozete kolenata nemozese da odi na dolga staza i toa i bese ko posledna zelba. taka edno utro ja najdoa domasnite na kaucot zaspala zasekogas so spokoen izraz na liceto.. a na masa bea slikite od rodninite od avstralija.. ja bi rekla deka trgnala za avstralija vo vecniot son..dedomi i tatkomi se pocinati cesto gi imam sonuvano kako sum jas vo domot a tie vikaat od nadvor da izlezam i otidam so niv.. ne sum sakala iako vo domot vnatre bilo temnica a nadvor sjaelo sonce i zelenila ko u rajot ama sepak sum odbivala da izlezam..
Ми го украле тел,парите и новчаникот дечко и девојка и отишле да им направат операција на стомакот и внатре да им ги стават украдените работи. Се тоа било изведено со моторна пила во дива нелегална ординација. * Се разбудив, после кога заспав... Ме фатиле двајцата и ме однеле во ординацијата да ми ги сечат прстите на раката со моторна пила. Не ме болело. Ме разбуди татко ми, продолжение немам.
Некој или нешто ме бркаше . Хит ми беше сецкањето и будењето значи буквално се потресов цела бидејќи тоа нешто ме фати во сонот .
Какви хорори сонувате човече... Јас ретко сонувам, а кога сонувам обично има значење. На пример, сонував дека над забите ми никнало ново шилесто мало запче. За 2 дена од сонот, сестра ми ми кажа дека е бремена по втор пат. Веќе е роден мојот втор внук. Последно сонував, пред некој ден. Кафеав коњ ми се доближува, ми беше прво страв од него, но тој полека ми се приближи и почна да се гали со мене. Се спремам за инвитро па се надевам дека и овој сон е добро предскажување.
Работев во банка и пребројував пари, генералната директорка требаше да провери. Требаше да имам 116.025 денари, а мене ми фалеа 13 денари, паника ненормална. Се разбудив.
Некои чудни бубачки, доста страшно беше. Не верувам баш во симболиката на соништата ама секако се разбудив вознемирена.