дека сум била во Италија со другарки и сме пиеле коктелиииии И вечерта врнело дожд па сме биле во некој кафич..ама тој кафичот го има во Охрид.
Сум била кај другарка на спиење и сме јаделе шеќерни крушки (ко оние јаболката шеќерни на стапче) и сум имала огромни подочници пошо сум станала цел саат порано од неа..
Нешто сум се влечела по земјата... неможам да станам, барам помош и нема кој да ми помогне..... ЖИВ ХОРОР..
Мајка ми фарбала јајца за Велигден И јас сум ја прашала свесна дека е зима: „Мамо не е рано малце за фарбање јајца “ и толку се сеќавам од сонот
Сонував како на мојата улица се снимало реклама. Јас во тој момент сум се враќала од излегување и како и секогаш сум почнала да се качувам по скалите за да влезам дома. Мајка ми во тој момент ми викнала: Сакаш да глумиш во рекламата им треба девојка која ќе паѓа во несвест !! Јас сум се свртела и сум ја прашала: Како во несвест ?? Вака.. и во тој момент се струполив по скалите..
Сонував дека одам кај некоја девојка дома ама она е како во 19-20 век со чудна фризура онака со сармици и со фустани големи некои.. И девојката има огромна полица со прстени и јас и викам леле колку ти се убави прстениве ке можеш ли да ми дадеш еден јас немам многу и не се многу убави а ти види колку имаш. И деојката ми вика леле може може како неможе и си земав еден Саботата спрема недела беше а после тоа не се сеќавам
Јас таа ноќ не успев да спиам добро, но последно пред да се разбудам сонував како гледам низ пенджере и дрветата имаа лисја. Многу се зарадував и кажав на маж ми ’ Еј, гледај надвор, веке е лето ’ и се разбудив
после операцијава се утепав сонувајќи мртви роднини сите на сон ми доаѓаа постојано со нарачки ова донеси ми она донеси ми и секоја недела на гробишта идеб со јајца и други порачани продукти страв ми е да си легнам понекат
Веќе трета ноќ сонувам продолжение на сонот од завчера Едвај чекам да видам вечерва што ќе се случи, како филм е ова
Последниот сон што го помнам од завчера е дека сонував како згодниот, не не нааааааајзгодниот колега на работа (ако не е еден од најубавите луѓе на планетава па ја еве, гарантирам ) ми се додворувал, нормално на финишот од додворувањето пред да настапи конечниот чин е јас се разбудив. Ама се будам со насмевка на лицето, целата разнежнета, пеперутки во стомакот, уште фалеше јастучето да го пољубам И после цел ден како заљубено детуле си се потсетував на сонот
Веќе неколку пати, а последен пат минатата недела, сонувам дека влетува мајката на дечко ми, а ние сред секс, така голи, распалени. Абе ми се чини дека во сонот земјата ми се отвара од срам. А и кога ќе станам не ми е ништо поарно. Црвена ко булка пустата. И баш пред некој ден си работиме ние и цело време гледав де низ прозор, де накај врата, да не налета жената случајно. Жалче...
Го сонував оној Виктор од Идол, пу кај се запустив па и ја па! Прво во четвртокот на планина сме се шетале со другарки и сме го виделе и сум трчала да се сликам. И во петокот со некоја циганка сме сакале во хотел да им влеземе и сеа влегуваме и таа на рецепција отишла документи да бара и ја и циганкава сме отрчале во соба и таму 2 девојчиња му се бесат на овој а овој сиромашкиов се трга и ја ко нинџа улетувам ија хујаа хуу-ја и го одбранив човекот и така си седевме и доаѓа оваја од рецепција неможела документи на извади и не избркаа така мене и циганката .
Да не му се верува на човек што сонував Го сонував Роналдо или Роландињо Фудбал не пратам и немам поима зошто ми дојде на сон