Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што сонувавте последно?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од EnnieFabulous, 28 јули 2010.

1. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    дека сум била во Италија со другарки и сме пиеле коктелиииии :) И вечерта врнело дожд па сме биле во некој кафич..ама тој кафичот го има во Охрид.

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Последно што сонував е како дечко ми бил пејач и правел концерт а јас сум била во Backstage :^) :^)

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.999
    Допаѓања:
    81.337
    Сум била кај другарка на спиење и сме јаделе шеќерни крушки (ко оние јаболката шеќерни на стапче) и сум имала огромни подочници пошо сум станала цел саат порано од неа.. :?:

4. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    Нешто сум се влечела по земјата... неможам да станам, барам помош и нема кој да ми помогне.....
    ЖИВ ХОРОР.. |(

5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Мајка ми фарбала јајца за Велигден :D И јас сум ја прашала свесна дека е зима: „Мамо не е рано малце за фарбање јајца “ и толку се сеќавам од сонот :lol:

6. Kala007

Kala007 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    Сонував како на мојата улица се снимало реклама. Јас во тој момент сум се враќала од излегување и како и секогаш сум почнала да се качувам по скалите за да влезам дома. Мајка ми во тој момент ми викнала: Сакаш да глумиш во рекламата им треба девојка која ќе паѓа во несвест !! Јас сум се свртела и сум ја прашала: Како во несвест ?? Вака.. и во тој момент се струполив по скалите.. :worried:

7. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Како сум се спремала за нова година |(

8. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Сонував дека одам кај некоја девојка дома ама она е како во 19-20 век со чудна фризура онака со сармици :D и со фустани големи некои.. И девојката има огромна полица со прстени и јас и викам леле колку ти се убави прстениве ке можеш ли да ми дадеш еден јас немам многу и не се многу убави а ти види колку имаш. И деојката ми вика леле може може како неможе и си земав еден :) Саботата спрема недела беше а после тоа не се сеќавам :$

9. J.Ivanoska

J.Ivanoska Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2011
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    1.690
    Јас таа ноќ не успев да спиам добро, но последно пред да се разбудам сонував како гледам низ пенджере и дрветата имаа лисја. Многу се зарадував и кажав на маж ми ’ Еј, гледај надвор, веке е лето ’ и се разбудив [​IMG]

10. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    135
    Последно го сонував еден комшија на дечко ми, ме шетал низ некоја зграда... :lol: :lol: :lol:

11. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    после операцијава се утепав сонувајќи мртви роднини
    сите на сон ми доаѓаа постојано со нарачки ова донеси ми она донеси ми и секоја недела на гробишта идеб со јајца и други порачани продукти :devil:
    страв ми е да си легнам понекат

12. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    нели постои веќе една ваква тема -сонови? :?:

13. Angel4e123

Angel4e123 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2010
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    86
    Сонував дека сум сонувала нешто :rofl: :rofl: А што сум сонувала..Тоа не знам :rofl:

14. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    еден манијак како ме бркал со јак мотор,и се рабудив :)

15. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    321
    deka mi se rasipal motorot... ;(

16. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Веќе трета ноќ сонувам продолжение на сонот од завчера :^)
    Едвај чекам да видам вечерва што ќе се случи, како филм е ова :D

17. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Последниот сон што го помнам од завчера е дека сонував како згодниот, не не нааааааајзгодниот колега на работа (ако не е еден од најубавите луѓе на планетава па ја еве, гарантирам :!: ) ми се додворувал, нормално на финишот од додворувањето пред да настапи конечниот чин е јас се разбудив. Ама се будам со насмевка на лицето, целата разнежнета, пеперутки во стомакот, уште фалеше јастучето да го пољубам :D
    И после цел ден како заљубено детуле си се потсетував на сонот :wasntme:

18. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.014
    Допаѓања:
    11.743
    Веќе неколку пати, а последен пат минатата недела, сонувам дека влетува мајката на дечко ми, а ние сред секс, така голи, распалени. Абе ми се чини дека во сонот земјата ми се отвара од срам. А и кога ќе станам не ми е ништо поарно. Црвена ко булка пустата. И баш пред некој ден си работиме ние :D и цело време гледав де низ прозор, де накај врата, да не налета жената случајно. Жалче...

19. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Го сонував оној Виктор од Идол, пу кај се запустив па и ја па! :devil:
    Прво во четвртокот на планина сме се шетале со другарки и сме го виделе и сум трчала да се сликам.
    И во петокот со некоја циганка сме сакале во хотел да им влеземе и сеа влегуваме и таа на рецепција отишла документи да бара и ја и циганкава сме отрчале во соба :D и таму 2 девојчиња му се бесат на овој а овој сиромашкиов се трга и ја ко нинџа улетувам ија хујаа хуу-ја :ninja: и го одбранив човекот и така си седевме и доаѓа оваја од рецепција неможела документи на извади и не избркаа така мене и циганката :D .

20. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Да не му се верува на човек што сонував :rofl: Го сонував Роналдо или Роландињо :lol: :rofl:
    Фудбал не пратам и немам поима зошто ми дојде на сон :rofl: :rofl: