Јас последно сонував како направиле клон од мене и јас наеднаш сум се качила на дрво и сум паднала Глупости..Цццц
Сонував како со сестра ми сме купиле кило кикирики и не сме можеле да ги однесеме до дома,па сме морале да викнеме такси.Кога дошол таксистот веднаш сум го познала(тој еден во Охрид што ме возеше).Не сум знаела да му ја кажам точната адреса на живеење,па затоа сестра ми ја кажала.Имало два начина како да се стигне до таму.Еден пат бил стрмен и краток,а другиот долг и лесен.Сме го одбрале потешкиот и ни летнале кикириките.Тука се разбудив ххахах
Јас, тој, и штотуку купената крем / месо боја сатенска долна облека. Гладна кокошка просо сонува. Народна поговорка.
Последно сонував еден вознемирувачки сон.... Мојата сестра(која заврши средно медицинско училиште)ми правеше операција на кичма...а предходно имав направено една и од таму ми ваѓаа некакви топчиња...исто така имав и конци на предходната операција (сеуште не беа извадени)...Исто така се видов и во огледало кога на некого(не се сеќавам на кого)ги покажував конците од првата операција и истовремено чекав да почне дејството на инјекциите... Можеби не изгледа така...Но навистина беше морничаво
Срам ми е да кажам ама многу забеган сон сонував. Сонував како им играм на шипка на шипка на двајца ептен јаки типци ама тоа вртење играње јас и Волчица ја шијам.
Срам ми е да кажам ама многу забеган сон сонував. Сонував како им играм на шипка на шипка на двајца ептен јаки типци ама тоа вртење играње јас и Волчица ја шијам.
Сонував како таксист во Скопје ме возе,и наеднаш гледам непознато нешто, дрвја, зеленило, и тој се врте и ми вели сега малку ќе ги соблечеш гаѓите и.............сонот заврши, препотена се разбудив, секогаш сонувамморничави работи
Првиот ден во средно, каков ќе ми биде. Ама се испомешано, децата што ги сонував, сега се за 2ра, 1ва, а сме учеле во ист клас. А уствари сите се во различни школи. Абе турли тава, ни јас не го сватив, а ни објаснив ко што треба.
аахахаха ...јас сонував смешен сон.. хеех сонував дека некој се пораѓа односно јас го пораѓам незнам кој беше ама во собата имаше многу бебчиња сите тие ми помагаа околу породувањето хехе многу беа мали од 5 месеци а можеа да одат