Да се запишам на Џулијард (Juliard) школо за музика, бидејќи сум мулти-талент за буквално се' освен цртање
Кога ќе затворамк очи мислам само колку е убаво чуството кога ќе се вратиш после работа дома и да легнеш да спиеш.
Размислувам најчесто за него. Како би ни било во врска. Размислувам за училиштето, за изборот на факс, полагање матура... Размислувам за работи што не требало да ги направам, а сум ги направила и обратно, за пропуштените шанси, за грешките....
Најчесто се прашувам зошто сите се сакани а јас не !? (Weird i know ) Си зборувам со Господ А и понекогаш си мислам на лето 2012 .
Додека сум будна, пред да заспијам најчесто сонувам детето што ми се свиѓа Си правам фантазии демек сум била со него ова она.. Романтики во сонот А натака ќе заспијам, сонувам некои чудни сонови некогаш ги помнам некогаш не
на некој остров, убава глетка сино море коктел па некој да си најдиш таму забава уживање уживање итн...итн... но за жал нема да е остварено
Сонувам како сите сме на некоја јахта,правиме забава,опкружена со многу пријатели,сите се среќни,и пловиме по цел свет...
Па,си сонувам како сум некаде на друго место. На некое место во земја што никој не ја знае,каде можам да правам се што ми душа сака. Да танцувам на дожд,да се шминкам од поленот на цветовите...