Здраво девојки! Ќерка ми се роди во знак шкорпија, подзнак шкорпија, сонце во шкорпија, месечина во шкорпија, меркур во шкорпија.... како би влијаеле толку шкорпии на неа? има некој што се разбира од астрологија??
Сонце и знак е едно исто. Значи, знак, подзнак, Месечина и Меркур. Не е лошо како што звучи. Влијанието на еден знак е најизразено кога некој има Сонце, Марс и Венера во конјункција.
I jas imam mnogu planeti vo skorpija znak,podznak,jupiter,venera,merkur i pluto mislam ne e nisto strasho hahahhaha
За пресметување на подзнакот имаш на сајтот на Фемина кај Хороскопот пишува исто и за пресметување на подзнакот.Се пресметува со внесување на датумот и на точниот час на раѓање при што треба да нагласиш дали си родена попладне или претпладне и со наведување на точниот ден во неделата во којшто си родена.Ако навистина толку многу те интересира прашај некој за овие податоци за твоето раѓање ако веќе самата не ги знаеш и пресметај си сама за подзнакот на страната на Фемина,мене прецизно ми погодија!